שאלה...

einzuc

New member
שאלה...

אם הייתם יכולים לשנות את הסוף של אחד מספרי הארי פוטר... איזה ספר הייתם משנים, למה הייתם משנים, ומה היה הסיום של הספר (מצטערת על השאלה הארוכה אבל סיקרן אותי לדעת, ומצטערת אם שאלו את זה כבר...) -עינת- *דופקת את הראש במחבתות וסירים...*

LuNaTiC

New member
בסירים עושים שוקו!!!

אני לא חושבת שהייתי משנה... אבל אם הספר החמישי לא נגמר בזה שרון והרמיוני ביחד, אני אצא בזעם נגד זה!!!! למרות שאתם יודעים, כשהסיפור מתרכז בהארי... זה יהיה קשה לכתוב על הרמיוני ורון ברקע... אוה וול, נשאיר את זה לג`יי קיי... שיל פיגור איט אאוט... -ענבל- also known as the toot

הגזמת!

זה די ברור שבסירים עושים שוקו! עובדה שאני עשיתי! (דופקת ראש בשמיכה) ורואים, אפחלו התחלתי לדפוק את הראש

LuNaTiC

New member
כמובן... לקחתי את הרעיון ממך...

אני אישית עושה את שלי בכוס.... בשתי השיטות שפירטתי... והיי, שמיכה... זה לא נחשב... מקלדת! קיר! אלה הדברים האמיתיים!

shai.m

New member
זה רק אני או ש...

אני מאוד מקווה שאתם/ן לא באמת דופקים את הראש בקיר... ושמיכה זה באמת לא שווה-זה לא פריך! לילה טוב! ``אף פעם לא אהבתי אותך!`` *נותן לה את המכשיר לניטרול התקשורת, חותך לעצמו וריד ליד העיין, והולך אל תוך היער...* (לא מדובר עלי...)

LuNaTiC

New member
וולה וו?

בקשר ל.. חלק האחרון של ההודעה שלך:) ו.. בקשר לדפיקת ראשים... יו קאן נבר נואו מה אנחנו עושים בזמנינו הפנוי... life is a mysteeery -ענבל- ששואלת את מעיין באיזה שיר מדונה שרה את הקטע הזה על הלייף איזה אה מיסתרי כדי שהיא תוכל להוריד אותו...

פגעסוס

Well-known member
בקשר לחלק האחרון של ההודעה...

לכל מי שלא הבין... זה היה הסיום של הפרק האחרון בעונה הרביעית של ניקיטה. בסדרה הזאת האנשים כל כך קרים ולא רואים אותם בוכים אף פעם (בעיקר את מייקל). בפרק האחרון ניקיטיה הצילה את מייקל ממוות בטוח ונתנה לו משבש תקשורת שאמור לעזור לו לברוח. הוא רצה שהיא תבוא איתו אז היא אמרה לו שהיא מעולם לא אהבה אותו (דבר שאנחנו יודעים שהוא בהכרח לא נכון). כעת מה שמתבקש הוא שמייקל יבכה, אבל לא!!!!! הוא מוסר לה את משבש התקשורת, מוציא סכין וחותך לעצמו חתך ליד העין. טיפה של דם זולגת לו על הפנים במקום דמעה.... GYXOIO שכבר אמר שהוא ממש מעריך את הסדרה הזו...

LuNaTiC

New member
וואה.. זה כל כך... דראקואי...

וזה ממש יפה, ואוף.. אני רוצה לראות ניקיטה.... זה נשמע ממש יפה! -ענבל-

o.h

New member
ניקיטה זה לא כל כך דראקואי

את יכולה לראות את זה בAXN

LuNaTiC

New member
חחח אני בטוחה שלא...

התכוונתי לקטע הזה שהוא תיאר... ואין לי איי אקס אן.. המפ -ענבל-