שאלה

טולָה

New member
ראיתי אתמול בקניון ארנה

3 עגילים באיזה מחיר ממש טיפשי.. לפופיק אני בטוחה שזה אבל אולי גם לגבה אני לא בטוחה..

McYc

New member
אממממ...

אני יש עגילים במחיר מדהים בהוד השרון... זאת חנות כזאת כמו הכל בדולר... מוכרים שם המוווון שטויות... קניתי עגיל לפופיק ב17 שקל! עגיל יפיפה!!!! אני יברר את הכתובת ויכתוב אותה יותר מאוחר....

Scratchy Girl

New member
../images/Emo2.gifעגיל לפופיק ב-17../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ששששששששששששששוווווהה

coka

New member
את מתכוונת לחישוקים המגנטיים לטבור

וכאלה? דווקא לא בעייה למצוא, קניתי פעם לפורים ושמתי כליפרינג... היהי.. מתה לעשות :) ובטבור וכאלה.... (חח עד שעשיתי אמיתי בטבור :]) והם דווקא נתפסים סבבה בטבור, תלוי בטבור שיש לך, אבל בגבה (שלי לפחות) זה לא נתפס בכלל בכלל, כי הלחץ של זה לא מחזיק... ואם את באיזור המרכז-דרום - לכי לקניון רחובות לחנות בשם מומה, בקומה השניה, ארבע עגילים קטנים כאלה עולים 26 בערך מקווה שעזרתי :)

T z L i L u S h

New member
מהההההההההה../images/Emo35.gif

עגיל לפופיק 17 שקל
שייייייייייו... אני הכי יקר שלי זה 100 קל ואני לא יוציא יותר... [ממיכל נגרין]...

NME

New member
נראה לי שכולכם שחכתם

שהיא דיברה על עגילים מזוייפים... ולא על אמיתי.. בקיצור, תלוי איפה את גרה, אפשר למצוא בחנויות תכשיטים קטנות (מאוד אולי) ובהפנינג ושיט כזה... נ.ב - למה מזוייפים?

nickey

New member
דברים כאלה לא כותבים כאן.

גם לא לעודד אחרים לעשות פירסינג/קעקועים. את רוצה שהיא תריב עוד יותר עם הוריה? היא אמרה שאולי בסוף השנה היא תעשה, אני מקווה שזה יהיה באישור הוריה, ושהם יבינו שהיא עושה זאת למען עצמה ולא כי כולם עושים גם.

למעלה