שאלה

7נתי7

New member
שאלה

מקבלת זריקות גונלf מחזור שני של הזרעה. האם מישהיא התנסתה בתופעות דיכאון מזה? נראה לי שאני מפתחת דיכאון ואולי זה מכל המצב ,מי יודע בהצלחה לכולן,נתי

רומי 007

New member
לא יודעת אם לייחס את זה דווקא לגונל

אבל בתקופת הטיפולים יש שינויים מאוד קיצוניים במצב הרוח וכל אחת מושפעת אחרת מהתרופות. וחוץ מזה - לא הכל זה התרופות. לפעמים אנחנו גם פשוט עצובות מעצם הסיטואציה. אני ממליצה לך בחום לקבל עזרה ולדבר עם מישוה חיצוני (חברה קרובה, קבוצת תמיכה, פסיכולוג) - ככל שהטיפולים מתמשכים פשוט חייבים את זה.

ellieg

New member
הוא הורמון

זה טבעי שהורמונים משפיעים על המצב רוח ,כולל דיכאון, אושר ומדי פעם בכי בלתי מוסבר.

נועם@בת

New member
לא התנסייתי בדכאון

אבל בהחלט התנסייתי במצבי רוח מטורפים. כל אחת מושפעת אחרת מההורמונים, ואם נוסיף לזה את המתח, החרדה הייאוש והתסכול שכולנו עוברות, אז התחלת דכאון נשמעת תופעה מאוד צפויה. שתפי את בן הזוג או אדם קרוב בהרגשתך, ואם יש לך אפשרות לפנות לייעוץ מקצועי תעשי את זה בהקדם האפשרי. בכל עיריה קיימת תחנה לבריאות המשפחה עם עובדות סוציאליות שמתמחות בטיפול משפחתי. עובדת אחת כזאת הצילה את חיי המשפחה שלנו והחזירה לנו את שמחת החיים הביתה. לכן אני יכולה להמליץ מכל הלב על טיפול כזה. את לא חייבת להגיע לשם עם בעיה בחיי משפחה, אבל מועקה כמו שאת מתארת מחייבת עזרה והקלה.
נועם

למעלה