שאלה

שאלה

אני יכל לבחור בבית ספר שלי 2 מקצועות מוגברים. אני בוחר תאטרון . ועוד משהו רציתי לשאול מה עוד כדאי לי?

*Dark Of Night*

New member
אני אישית בחרתי סוציו'-פסיכו'.

אבל מכיוון שזה לא ממש קשור לתאטרון... אני הייתי הולכת על מוזיקה אם הייתה אפשרות, אומנות זה גם חביב. אם אתה רוצה משהו שקשור באומנויות הבמה באופן ישיר נסה מחול- זה יכול להיות ממש מהנה (יש לנו בחור אחד במגמה שלומד גם תאטרון וגם מחול- זה קשה אבל הוא ממש נהנה מזה). אפשר גם ספרות שזה מתקשר יותר לתאטרון העיוני (כי קוראים מחזות וסתם כי זה יכול להיות מעניין, תלוי במורה). אבל בסופו של דבר- כל אחד ותחומי העניין שלו. תבחר מה שמתאים לך והכי חשוב מה שאתה אוהב . Dark

מחול, אבל

אם אתה לא בקטע ואין לך קורדינאציה תוותר, כי לרוב הבנות שהולכות למחול יש מספר שנות נסיון בתחום ואז עלול להיות מצב שיהיה פער גדול בינך לבינן.

מתוקיז

New member
אני לקחתי

תיאטרון וספרות, ולדעתי זה מתחבר נהדר. כי למשל בתיאטרון למדנו את אדיפוס המלך, ובספרות את אנטיגונה. אבל אם אתה יכול- קח מוזיקה. אני גם רציתי אבל בבצפר שלי זה לא אפשרי.

שאלה חשובה מאוד !בבקשה

איפה אני יכל למצוא סדנת של גילאי 15 וחצי ומעלה. בדקתי אצל יורם אמרו לי ששם זה רק מגיל 18. איפה אני יכל למצוא בכל זאת?אבל שיהיה משהו טוב תודה לכל העונים!

מתוקיז

New member
יש שתי אפשרויות

שאני יכולה לחשוב עליהן: האחת היא "תיאטרון ילדים ונוער של אורנה פורת" בסוזן דלל- זה מחייב בחינות, ואני לא בטוחה שעוד אפשר להצטרף, אבל שוה ביותר לברר! השנייה היא סדנאות התיאטרון של ביכורי העתים- גם בת"א, לדעתי לא צריך להיבחן כדי להיכנס אלא רק כדי להיות ממוין לקבוצה הנכונה, אבל הן לא רעות בכלל.

אם אתה בן 15-18 ורוצה ללמוד משחק?

אם יהיה 20 ילדים שירצו ללכת לסדנא של יורם לוינשטיין אז יפתח שם סדנת נוער! אז מי שרוצה שירשם ואם מישהו רוצה פה מס' ואין לו אז שיבקש!!!

mini shaham

New member
הנה כמה מקומות..

יש סדנה בתאטרון צוותא בלונדון מינסטור בת"א יש סדנה בבית צבי (אם תשאל אותי זה הכי טוב.. אולי כי אני לומד שם חחח) יש בהבימה יש בגני תקווה במרכז הבמה או משו כזה יש בכורי עטים שזה איפשהו ברמת אביב וזה מה שאני יודע בטוח... ותבדוק גם בעיתונים כמו "עכבר העיר" של עיתון הארץ ששם יש פירוט של הדברים האלה... מקווה שעזרתי :)

mary lou

New member
הסדנה ב"הבימה" זה לא ממש ילדים...

או שאולי אני לא יודעת על מה אתה מדבר... לאיזה גילאים הסדנה של "הבימה" שדיברת עליה?

למעלה