שאלה

coolel

New member
שאלה

שמעתי הרבה פעמים את המושג WEB SERVICES בהקשר של דוט נט... איך הם מקושרים ביחד? מזה בכלל WEB SERVICES ואיך הוא מתקשר לדוט נט?

coolel

New member
תראה

קראתי, ראיתי מצגות ולא הצלחתי להבין מה מיוחד בדוט נט ובסרביסס הזה... מה הם עושים שאי אפשר לעשות בכל שפה אחרת לדוגמא הם דיברו בעיקר לקשר בין מערכות עם XML - ולקשר אח"כ ללקוחות - כל שפה יכולה לעשות את זה - כמו לדוגמא באמת הXML - אז איפה נכנס הדוט נט לפעולה - מה הוא מאפשר לי לעשות שאחרים לא מאפשרים?

coolel

New member
ועוד שאלה

הבנתי שדוט נט אפשר לתכנת בכל שפה - מה הכוונה? אם אתה משתמש באיזה שפה שאתה רוצה אז שוב אתה משתמש בשפה עצמה ולא בדוט נט -לא הבנתי איפה הדוט נט הזה נכנס לסיפור

coolel

New member
ועוד משהו קטנטן

מה ההבדל בין ה דוט נט ל- דוט נט פריימוורק? מה אני צריך כדי לתכנת בASP.NET ומה אני צריך כדי לתכנת בשפות תכנות(VB VC וכו').NET?

asp123

New member
אויויוי...

framework.net זה הסביבת עבודה שלך בדוט נט כלומר מה שמאפשר לך לתכנת בדוט נט היא בעצם מביאה איתה קומפיילרים(מהדרים) שמאפשרים לך להדר את התוכנה ולהשתמש בא בצורת קובץ exe

gilad g

New member
../images/Emo35.gif

"מה אני צריך כדי לתכנת בASP.NET ומה אני צריך כדי לתכנת בשפות תכנות(VB VC וכו').NET". פעם אחרונה שבדקתי, ASP.NET כותבים ב-#C או VB (או כל אחת משפות ה-net.). על מה אתה מדבר

coolel

New member
אני שוקל לקנות אחד ולכן

אני שואל את זה - אני רוצה להבין אם יש משהו מאחורי הדבר הזה חוץ מעוד דרך להכניס כסף למייקרוסופט...

asp123

New member
או קי אני יאמר את זה לפני שאחרים

יאמרו לך את זה
שרשר את הודעתיך
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=130&QID=3427

yuval k

New member
../images/Emo18.gif נא שרשר שאלותיך.

בין ASP הקלאסית לבין ASP.net יש הרבה הבדלים... קודם כל, ב-ASP.net משתמשים בשפות דוט-נטיות, והדפים מתקמפלים - במקום שיעברו interpretation ב-ASP הקלאסית (הם בעצם היו סקריפטים). מכך ניתן ללמוד שניתן להשתמש ביתרונות של השפות האלה, כמו עבודה שהיא Object Oriented, למשל. מעבר לזה, מיקרוסופט הציגו ב-ASP.net את הקונספט של Web Forms ב-ASP.net - באופן הפשוט ביותר, זה מודל עבודה בו השרת מודע למה שמתרחש בצד-הלקוח. מעבר לאלה, יש עוד הבדלים, אבל אלו העיקריים.

gilad g

New member
../images/Emo13.gif

להשוות בין ASP ל-ASP.NET זה כמו להשוות בין אופניים ללמבורגיני...

למעלה