שאלה

Adritha

New member
שאלה

אני לא בדיוק מצליחה להבין את הכוחות של אפוקליפס מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?

dor307

New member
גם לי......

הוא כיאלו המוטציה הכי חזקה מימי ביניים שלא ידעו איך להשתלת עליו אז היפעו אותו לחלל באיז צורה באקסמן מרוץ 1 השמידו אותו באיזה ספינת חלל ואני גם לא בטוח שיש לו כוח מוגדר.... כמו שיש לאקסמנים יש לו את כל הכוחות שבעולם כמעט והוא גם מרפא את עצמו..... ויש גם לי שאלה: נכון מסטיק ומוג יכולים לשנות צורה אז הם יכולים לנצח את כולם!!!!

shlomitosh

New member
לא בדיוק..

הכוח של מיסטיק הוא להפוך צורה וזהו.. שהיא הופכת צורה נגיד לקיטי היא רק נראה ככה לא?? שניה באמת משהו לא מסתדר לי!!! שהיא נקמה בסקוט והפכה לג'ין היא עפה.. יוו.. שמישהו יסביר לנו..

shlomo10

New member
למיסטיק אין כוחות, כשהיא הפכה לסופה

בעונה הראשונה היא השתמשה ברובה ולא עפה או השתמשה בכוחות הטבע בדיוק עמו מורף שהפך לוולברין ונלחם נגדו כאשר ג'וביךלי ירתה באמיתי , באותה ההזדמנות הלהבים היו מזוייפים וגם הוא השתמש בנשק ולא בכוחות לגבי אפוקליפס, קודם כל יש לו כוחות שאף אחד לא יכול לעמוד בפניהם אבל לא משהו ספציפי , רק יריות ויכולת לשנות גודל והוא חזק זה הכל ,הוא לא מימי הביניים כפי שהוזכר קודם אלא מהעת העתיקה הרי היתה לו פירמידה משלו , והצליחו לפגוע בו איכשהו בפרקים של ציר הזמן, פשוט תקעו אותו איפשהו אבל יש את הגמד הזה שהיה עם בישופ בציר הזמן שלא ידוע לי מה קורה איתו מקווה שעניתי לכם על השאלות

מימי הבניים

לא גנבנו לו 2000 או יותר שנות שינה? בשני המקרים הוא היה מצרי בשני המקרים הוא ישן 5000 שנה(נראה לי 5000) בסידרה הישנה הם ניסו להרוג אותו בזמן שהוא ישן אך בלי הצלחה כי מסטיק בלבלה אותם הכוחות שלו באבולושן ניראה לי זההים לכוחות של רוג וביגלל זה חיכו למוטנטית כמו רוג(אמרו את זה מתישו)(אבל זאת רק השארה) לא הרגו את אפוקליפס וגם לא יהרגו יכלים ליכלאו אותו אך לא להרוג הוא גם כן חזר אחראי שכלאו אותו בציר הזמן בהתחלה תיכננו לו גוף שהוא יכנס עליו והגוף הזה היה של ג'ובלי אך היא ברחה ובסוף ה"עוזר" של מגנטו(זה שריפאה אותו במטאור שלו שחכתי את שמו) הוחרך(נפלה עליו אבן)ליות הגוף המארח

למעלה