שאלה..

טוב אבל לא חייבים להיות

חסרי הגיון לחלוטין ולהבין מזהשניו יורק לא תיירותית ולכן היא זולה קצת הגיון בריא דבר שני שאני אומרת בערים לא תיירותיות (כמו ניו יורק ) הכוונה היא....בערים השונות מניו יורק שהיא דוגמא לתיירותיות

Eskorbuto

New member
שאלה..

בדצמבר אני מתכננת לנסוע לארה"ב למשך חודש ככה..בעיקרון זה בשבל לבקר חברה שגרה שם..עכשיו אני בטוחה שלא כל החודש אני אשאר איתה..אז רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי המלצות אם נגיד אפשר לקחת רכבות לכל מיני מדינות שונות ומומלצות לבקר..אני אהיה בעיקר בניו יורק\מרילנד(שם היא גרה) חשבתי גם לנסוע לפלורידה ואל איי.. לגבי מחירים..כמה עולה שם בערך מלון סביר, לא פאר, שיהיה מיטה נוחה ושירותים נקיים..וכמה עולה גם רכבות שם..אולי יש אתרים או משהו..בקיצר אני מתחילה מאפס פה..אז כל עזרה תתקבל..אגב אני בת 18 תודה מראש

ashmash

New member
ממש לא מומחה בארה"ב

אבל נראה לי שמטוס עדיף למעבר מחוף לחוף בזמן קצר...

ארהב

על רכבות אני לא יודעת כי שכרתי רכב בקשר למוטלים אם זה סתם מוטלים בערים לא תיירותיות מדי (ניו יורק למשל) אז מוטל יעלה בין 40-60 דולר ללילה (זה לחדר עם 2 מיטות זוגיות אני משערת שיחיד יעלה מעט פחות לפלורידה או אל איי אל תקחי רכבת קחי טיסה - אפשר להשיג שם טיסות לא יקרות וזה הרבה יותר נוח ומהיר את מוזמנת לקרוא באתר שלי טיפים למקומות שונים (יש על פלורידה למשל ועל האיזור שתהי בו גם אור

sela v

New member
מוטל בניו יורק

את מתכוננת למנהטן? איפה יש שם מוטל ב-40 עד 60 דולר? ואני חושב שגם מוטלים טובים אם יש לך אוטו, אחרת איך אפשר להגיע אליהם?

מותק...תקרא שוב

אמרתי אם זה לא עיר יקרה כמו ניו יורק אפשר להשיג וכו וכו כלומר - לא(!!!!!) ניו יורק וגם לצורך העניין לא סן פרנסיסקו ועוד הרבה ערים אחרות לא ולא אור

sela v

New member
נדמה לי שהבחורה

אמרה שהיא נוסעת לבד, לכן נראה לי שעדיף (יותר זול) ללון באכסניות, ואז המחיר הוא מקסימום 25 דולר.

Kibbutznic

New member
...I'm traveling now in america and

i'm travelling for a month and half already, and in my opinion, Amtrak is a great way to travel in the US, and it's also a great way to meet some great people! by the way, i'm 18 too, and am traveling just before the army, so i guess we are kind of in the same stage in life, so i think the train is a great way to travel. i'm now in Maryland ( מרילנד) and there is a few Amtrak stations all around, and with it you can get anywhere. now because you are israeli you use your israeli passport and can get a better price, if you plan to travel i think the best way for you is to get a pass, you can get one for the east coust (maine to FL) or for all the US and canada (thats what i did...it's only $385) and its for 30 days, you can also get one for 15 days fr less money. anyway, thats my offer to you. if you have any questions you are more than welcome to ask! enjoy, and here is a link to the International traveler part in Amtrak.

למעלה