שאלה-

m i s h i

New member
שאלה-

מי טס השבוע במשלחת לפולין???? זו שביום שלישי... אוף... אני ממש מקווה שהחבר'ה שם יהיו נורמלים!!!...

m i s h i

New member
מה ז"א?

כל משלחת מורכבת מקבוצה של כל מיני בתי ספר.. אלא אם כן אתה לומד באיזשהו בי"ס שהוא שייך לרשת פרטית ואז מוציאים משלחת שלמה שהוא רק מהבי"ס של אותה רשת.. אצלי,תודה לאל זה לא ככה...אז יהיה לי יותר מעניין...
אתה יוצא? תגיד לי איזה מס' המשלחת שלך ואז אני אדע אם זה פרטי... :)

heaven is here

New member
אצלנו בבית ספר

שלחו משלחת של תלמידים מהשכבה ומורים וזהו
וזה בית ספר איזורי, לא פרטי.

m i s h i

New member
מוזר...

כמה חבר'ה יצאו מהבי"ס שלך? כי משלחת מורכבת מ-150 בערך.. האמת היא שזה די באסה,כי זה אחלה להכיר שם חבר'ה..,לפי דעתי בכל אופן.. :)

Superchen

New member
המשלחת אצלנו יצאה 85 בערך

ובמשלחת בבית ספר של עמל בצפת יצאו פחות מ-20 איש

Ez sLeeP

New member
אני לא צריך לדעת איזה מספר משלחת

אני כדי לדעת אם אני לומד בביצפר פרטי או לא. שכר הלימוד די מסגיר את העניין הזה..
וכבר היתה לי משלחת לפולין, שנה שעברה, במרץ.

m i s h i

New member
וואלה...

טעות שלי..מצטערת...סולח?????? :) 85 מאותו בי"ס?? זה המון.. אנחנו יוצאים 19 וזה עוד משתי כיתות-גם השמיניסטים וגם השביעיסטים!... טוף...זה מכיוון שאנחנו בי"ס קטן,ממש פיצי...

m i s h i

New member
100 איש??

וואו..זה המון...כמה אתם בשכבה? או שיצאו מאצלכם גם מכיתה י"א וגם מי"ב.. אני מכירה הרבה בתי ספר בסדר גודל כזה אבל לא חשבתי שאי פעם יתנו ל100 תלמידים לצאת...

תתפלאי,

אבל יש משלחות הרבה יותר גדולות. אצלנו יצאו 80 תלמידים בערך, והיו איתנו במטוס משלחות יותר גדולות. ואיך עשית קו אדום????? גם אני רוצה!

Ez sLeeP

New member
אנחנו 300 איש בשכבה בערך..

10 כיתות, כ-30 איש בכיתה. ובערך שליש יצאו למשלחת. משלחת פרטית. 1100 דולר. ביצפר של מליאנים.

m i s h i

New member
באמת שאין לי מושג...

אחרי התאמצות רבה.. (קשה לקרוא לאיזו הודעה התכוונת עם גודל כזה של כתב!!! :)) ולי אין בכלל את הקו הזה..אין לי מושג למה זה קרה..אצלי הוא בכלל לא מופיע...

למעלה