שאלה

שאלה

נכון שהתגעגעתם אלי? נכון? נכון שקיוויתם שאני אחזור כבר? נכוןןןןןןןן! התגעגענו אלייך נוראאאאאאא! בקיצור, השאלה שלי היא, אם אני נוסעת עם רכב פרטי בדרך לפעילות, או כדי לקחת את הרכב המשטרתי, ואני צריכה לעשות פרסה כדי להגיע בזמן, אבל כתוב שרק לרכב משטרתי מותר לעשות פרסה, זה אומר שאסור לי, עם רכב פרטי, למרות ש"המטרה משטרתית", לעשות פרסה, נכון?

אסור נכון..

ב"ה ברוכה השווה (הטעות במקור) ואכן, אסור לעשות פרסה. מכמה סיבות. א. רכבך הוא לא משטרתי, אלא אם היית בסיור משאז"ור עם כחול על הגג ודו"ח סיור חתום רק אז. ב. אדם שראה רכב והוא לא יודע שאת בתפקיד או לא - עושה פרסה במקום אסור והחליט להתלונן עליך - הוא יכתוב למתנ"א ואת תסתבכי.. בתור אחד שנוסע המון בכבישי הארץ. אם לא הצלחת לפרסס שם כי אסור, הפרסה הקרובה אליך היא גג במרחק של 5 דקות נסיעה. אין מצב שנוסעים יותר מ-5 דקות ואין פרסה... יום נעים ושוב כיף לראות שאת פה Kיציק

אני מדברת על...

"המרחב"- המשטרה בז'בוטינסקי. אם אני לא עושה שם פרסה- במקום שבו רכבים משטרתיים יכולים להיכנס למשטרה- אני צריכה לנסוע או עד ביאליק, להיכנס, לפנות בכיכר שמאלה, לנסוע עד הסוף ואז להיכנס ימינה לז'בוטינסקי שוב (שזה בהחלט סיבוב) או להמשיך ולהמשיך עד הקרייה ושם לחפש איפשהו מקום לעשות פרסה. זה הרבה יותר מחמש דקות... ותודה על היחס החם והאוהב

DKTLV

New member
את לא צריכה לנסוע עד לביאליק

אם אתה באה על ז'בוטינסקי מכיוון פ"ת, פשוט קחי ימינה ברחוב התקווה (לפני שמש), תעשי שם פרסה על המקום, וקחי ברמזור שמאלה לז'בוטינסקי. תוך דקה את במרחב.

מתנדב

New member
לילי, אני לא מכיר את המקום....

אבל בדבר אחד ברור שאם כתוב שאסור לעשות פרסה אלא לרכב משטרתי, אז אסור לך לבצע פרסה, כמובן כשאת ברכב פרטי...

../images/Emo13.gifפרסה במשטרת מרחב דן..

ראשית,מהאופן בו תארת את משימותיך,אין שום סיבה שתגיעי עם רכבך הפרטי למצב של צורך בפרסה ליד מרחב דן,אלא אם הפיתןי הינו בזמנך החופשי. 1.אם הינך צריכה למשוך רכב מהמרחב,אזי את צריכה לפנות שמאלה לתוך המרחב(שמותר לרכב פרטי),ולצאת מהצד השני עם ניידת אחרי משיכתה-אז כאן אין בעיית פרסה. 2.אם את נוסעת ברכבך לפעילות ונגיד שהפעילות הינה במרחב דן-עדיין,אין לך כל פרסה לבצע,אלא לפנות שמאלה לתוך המרחב.(כמובן,אם את מגיעה ממזרח)3.אם את יוצאת ממרחב דן,אם בניידת ואם ברכבך הפרטי,אין לך כל בעיית פרסה או הגבלת פניה לרכב זה או אחר. 4.בקיצור,אם את חוזרת מבילוי/קניות וכו' וממש בא לך לקצר מ"הפרסה" של המרחב לקריניצי או בן-גוריון במקום לעמוד ברמזור שמאלה מז'בוטינסקי לבן גוריון או ברמזור מהקניון לשלישות...אז את יכולה להיכנס שמאלה למרחב,להקיפו( או לצאת בנסיעה לאחור) והנה את בדרך לכבוש את היעד.

למעלה