שאלה.. מותר למקום עבודה לשאול פרופיל שלי? או לברר מדוע הוא ככה?
O orom New member 20/10/03 #2 תלוי מהו מקום העבודה זאת אומרת שאם את מועמדת למשרד הבטחון / רפא"ל / צבא / משטרה ובקיצור לתעשיה הבטחונית או הצבאית אז בהחלט מקובל לשאול ולברר על הפרופיל הצבאי. אבל אם את לא אז זה לרוב לא נהוג.
תלוי מהו מקום העבודה זאת אומרת שאם את מועמדת למשרד הבטחון / רפא"ל / צבא / משטרה ובקיצור לתעשיה הבטחונית או הצבאית אז בהחלט מקובל לשאול ולברר על הפרופיל הצבאי. אבל אם את לא אז זה לרוב לא נהוג.
O orom New member 21/10/03 #4 אז הם יכולים לבקש ת.ז שלך ולגלות ששיקרת וזה ממש לא נעים. והם גם יכולים לא לעלות על זה לעולם. בכל מקרה לדעתי לא כדאי לשקר בנקודה הזו. לאיזה תפקיד ביקשו ממך פרופיל?
אז הם יכולים לבקש ת.ז שלך ולגלות ששיקרת וזה ממש לא נעים. והם גם יכולים לא לעלות על זה לעולם. בכל מקרה לדעתי לא כדאי לשקר בנקודה הזו. לאיזה תפקיד ביקשו ממך פרופיל?
צ צומיש New member 23/10/03 #5 מזכירה בכירה... עכשיו הפרופיל שלי נוגע בגלל ששירתתי בחברון חצי שנה והושפעתי מהמצב... אז הוא נפשי.. עכשיו זה מן צלקת ואני מעדיפה שלא ידעו אותו...
מזכירה בכירה... עכשיו הפרופיל שלי נוגע בגלל ששירתתי בחברון חצי שנה והושפעתי מהמצב... אז הוא נפשי.. עכשיו זה מן צלקת ואני מעדיפה שלא ידעו אותו...
O orom New member 24/10/03 #6 אבל איך נוצר מצב שכזה שבו ביקשו את הפרופיל שלך? אם הם מבקשים את זה מכולם?