שאלה האם אפשר לצאת לקורס מתמי"ד בתקופת הצבא??????????????????????
מ מפעיל בסיס New member 20/10/03 #3 למיטב ידיעתי ותקנו אותי אם אני טועה, למתמי"ד ניתן להצטרף מגיל 19. לגבי קורס במהלך הצבא, אם יש לך זמן לזה לא נראה לי שיש בעיה.
למיטב ידיעתי ותקנו אותי אם אני טועה, למתמי"ד ניתן להצטרף מגיל 19. לגבי קורס במהלך הצבא, אם יש לך זמן לזה לא נראה לי שיש בעיה.
ש שוטר82חזר New member 20/10/03 #4 כפי שהוסבר לך בבסיס בעבר על ידי קצי היח"מ שלנו אתה צריך להיות אחרי שרות צבאי...
י ישראל27 New member 22/10/03 #5 יתמ ומתמיד - אפשר אחרי שנה בצ הל , וגיל 19 . בילוש ונוער רק אחרי השחרור אין בעיה לעבור קורס מתמיד אם יש לך את הזמן לכך . בהצלחה !!!!!!!!!!!!
יתמ ומתמיד - אפשר אחרי שנה בצ הל , וגיל 19 . בילוש ונוער רק אחרי השחרור אין בעיה לעבור קורס מתמיד אם יש לך את הזמן לכך . בהצלחה !!!!!!!!!!!!
ר רפק יודית New member 22/10/03 #6 קורס יח"מ בגיל 19... נוהל אק"מ 70.001,מאפשר לחיילים,לפחות שנה בשרות פעיל ובני 19 לפחות,להצטרף לשורות הית"מ והמתמיד בלבד. כל ההתניות וההליך,מפורטים בנוהל.
קורס יח"מ בגיל 19... נוהל אק"מ 70.001,מאפשר לחיילים,לפחות שנה בשרות פעיל ובני 19 לפחות,להצטרף לשורות הית"מ והמתמיד בלבד. כל ההתניות וההליך,מפורטים בנוהל.
W Wild23 New member 22/10/03 #8 לרפק יודית יודית רציתי לשאול אותך רשמת שבשביל קורס יח"מ בן אדם צריך להיות לפחות בן 19. השאלה שלי היא האם בן אדם שהוא בן 19 ועדיין לא בצבא יכול לעשות את הקורס?
לרפק יודית יודית רציתי לשאול אותך רשמת שבשביל קורס יח"מ בן אדם צריך להיות לפחות בן 19. השאלה שלי היא האם בן אדם שהוא בן 19 ועדיין לא בצבא יכול לעשות את הקורס?
ר רפק יודית New member 23/10/03 #9 ../images/Emo13.gifכעקרון שלילי-אך תמיד יש חריגים.. יש לבדוק נכונות,רצון והסכמת מפקדים לחריג.