שאלה

YuYaniv

New member
שאלה

קודם כל אני חדש, אז היי לכולם, ולשאלה: למה רוב הבחורות משחקות כאילו הן לא רוצות לקבל מין אוראלי, אבל אחרי שהן מקבלות מין אוראלי הן לא מספיקות "לדרוש" אותו?

YSnake22

New member
שיניתי את השם+תיקון

תיקון: בסוף השאלה במקום "מספיקות" זה מפסיקות...

הספרנית

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo39.gif

שני דברים... האחד, מספיק ללחוץ "שלח" פעם אחת וההודעה תשלח - אין צורך ללחוץ כמה פעמים, בגלל זה ההודעה נשלחת מסר פעמים. השני, למה אתה חושב שהן "משחקות כאילו הן לא רוצות לקבל מין אוראלי?

YSnake22

New member
תקראי את המשך ההודעה

בסוף ההודעה כתבתי שאחרי שהן מקבלות מין אוראלי הן לא מפסיקות "לדרוש" כל פעם.

הספרנית

New member
הספרנית תחדד...

מה זאת אומרת משחקות כאילו אולי הן באמת מתכוונות לזה ויש לכך סיבה?... ועוד דבר...
ללחוץ "שלח" פעם אחת

YSnake22

New member
אז למה?

אם הן לא משחקות אותה ובאמת לא רוצות, אז למה הן אובססיביות לקבל מין אוראלי ממני אחרי שכבר הגענו למצב שהן קיבלו מין אוראלי ממני, מה פתאום זה בסדר?!

נוAה יכולה להסביר לך

זה יכול להיות בגלל כמה סיבות. 1. ביישנות. 2. חששות וכל מיני עכבות. 3. בהתחלה לא משוחררים ולוקח זמן להפתח אחרי שמכירים. 4. הבחורה חושבת שהיא לא אוהבת את זה ומגלה שכן... יש עוד הרבה סיבות. כל אחת וסיבותיה היא. אתה צריך להיות בר מזל ומאושר שהן נהנות איתך.

YSnake22

New member
איזה מזל?

ברור שאני מאושר, אבל, למה להיות אובססיביות? איך את תרגישי אם הגבר שיהיה איתך יבקש כל הזמן מין אוראלי? (וכמובן שהוא יטען ש "את עושה את זה כל כך טוב")

הכל יחסי

אולי אתה לא עושה להן את זה מספיק? השאלה הגדולה היא האם אתה בטוח שרוב הבנות שהיו איתך היו אובססיביות ורצו רק מין אוראלי וכל הזמן מין אוראלי??? לפעמים רגע יכול להיות נצח... תלוי מה עושים.

YSnake22

New member
יותר מדי

תראי, אני תמיד דואג שהבחורה שאיתי קודם כל תהנה, כי אני יודע שאם היא נהנת (ברמה שאני מענג אותה) היא תשתדל מאד שגם אני יהנה לפחות באותה רמה, אבל אני לא יודע אם "הורידו" לך פעם את הראש לכיוון האבר אבל אם כן אז את תביני למה אני מתכוון שאני אומר אובססיה. ולמרות שאני מעניק והרבה, זה עדיין לא אומר שכל אקט מיני או כל משחק מקדים חייב לכלול את זה, היא משנה כמה אני טוב אני בזה...

נוAה לא יודעת עם איזה בנות

אתה שוכב, אבל זה נשמע הזוי... יש בכלל כאלה בנות שמורידות לגברים את הראש למטה???
אשכרה בחורות עם ביצים

YSnake22

New member
אמיצות או אובססיביות?

אז מה את חושבת לרדת מהעניין של הירידות או לאזן את הרף עם "דרישה" מוגברת של מין אוראלי שיבוצע בי (ככה גם הן ירגישו שזה אובססיה)

רפי27

New member
באמת בעיה לא פשוטה אני מתאר

לעצמי שאתה לא מלקק דבש תרתי... האם הן רוצות מין אוראלי כחלק מהסקס או פשוט ליקוק וזהו?

YSnake22

New member
איזה ליקוק ואיזה נעליים?

עזוב טקטיקה, אבל יש בהשקעה של איזה 10 דקות לירידה, וזה חלק מהמשחק מקדים או הסקס.

למעלה