שאלה

Spiritualized

New member
שאלה

קרה לכם פעם שנכנסתם לתקופה (קצרה או ארוכה) שאשכרה אתם עצלנים עד כדי כך בנושא סקס - שאם זה לא בא אליכם עד הבית בדיוק בשעה שנח לכם - אתם תוותרו?

Alfa156 GTA

New member
המממ...לא יודע..

לא מכיר את ההרגשה לרוב זה בא אלי. אבל אני לא דוגמא, אני ממש עצלן, לא מוכן *לעבוד* בכלל בשביל זה. האלפא

P u s s i c a t

New member
כן. בהחלט

הרבה פעמים. בד"כ בעצם.... אני לא מאלה שיצאו מהבית בשביל זה אלא אם אני ממש ממש ממש רעבה

מר מתוק

New member
סליחה על השאלה חתלתולונת, אבל...

את לא ברעב סטייל קמבודיה\סומליה כבר שנה וחודש...? אם זה לא רעב, מה כן...?

P u s s i c a t

New member
סולחת לך יקירי המסוקס

ולזה בדיוק התכוונתי. כשמשביעים אותי לאורך זמן - אין לי מוטיבציה לנייד עצמי. בהתחלה (תחילת התקופה הנוראית) לא הייתי רעבה. אפילו לא היה לי תאבון. אבל - מאז שהתחלתי להרגיש את הרעב אני בהחלט מוכנה להזיז עצמי וישבני גם יחד, לכוון המשגל הפוטנציאלי. אבל תמיד - עם דגש על תמיד - מעדיפה לשחק במגרש הביתי. בכל זאת - אין לי כח לנייד אביזרים בכל הארץ. יש?
גררררר מיייאאאווו

מר מתוק

New member
מסוקס? אני? את בטוחה?

רצתי מיד למראה לראות אם יש דברים בגו... וואללה יש
תודה שפקחת את עיניי חתלתולונת...

P u s s i c a t

New member
בטוחה?

לעולם איני בטוחה פרט בדברים שאני רואה במו עיני. אופס. בעצם...
כן. אני בטוחה.

דווקא שאלה שהייתי שואלת זוגות

נשואים ולא רווקים... לגבי בתור אישה נשואה יכולה להעיק שהבעל לאחר 12 שעות עבודה לא ממש בא לו להתחיל לעבוד
.... אבל משלם על כך ובגדול בשבתות ובחגים
ולגבי הרווקים, צאו צאו צאו צאו מהבית!!!! מה זה העצלות הזו.???

Alfa156 GTA

New member
אז ככה יקירתי.

"ולגבי הרווקים, צאו צאו צאו צאו מהבית!!!! מה זה העצלות הזו.??? " יש לי הסבר מעולה, את יודעת למה אנחנו לא יוצאים מהבית ? אין הרגשה יותר גרוע מזה שאתה אחרי זיון / גומר ומת לישון והעיניים שלך מתחילות להעצם, עוד לנסוע הביתה או סקס אצלי, או אצלה (שינה כלולה. זה ההסבר. האלפא

זה קורה, אבל...

זה לא קשור לעצלות בנושא סקס ספציפית, אלא תקופה עצלה באופן כללי וזה גם משפיע על הרצון להשקיע בסקס...

bar666xp

New member
כן לא מה שבתוח זה אולי

הממ לא זוכר אי פעם שיצאתי לחפש סקס. אבל אם בעצלנות מדובר אז כן יש תקופות כאלה שגם אם היא באה עירומה ורוצה ... גם לא ולא בגלל שלא בא לי אם כי פשוט מעצלנות יתרה. אבל זה לרוב עובר אחרי שהיא מעוררת את אהההם אהההם יהיה סטגדם ונחזור למצב רוח העצל.

למעלה