שאלה............................... עברתי על כל הפורומים בתפוז ולא מצאתי אחד בשבילי... מה עושים
L Life is Hell New member 14/10/03 #1 שאלה............................... עברתי על כל הפורומים בתפוז ולא מצאתי אחד בשבילי... מה עושים
י יוֹאב New member 14/10/03 #2 יש כמה דברים שאתה יכול לעשות האחד, אתה יכול להחליט שאם שום נושא לא נוגע אליך, אז תכתוב על שום נושא. מצד שני, אולי הבעיה היא קשה ואתה זקוק באמת לייעוץ? ---> נסה כאן לקבלת ייעוץ רציני אתה תמיד יכול גם להתייעץ עם אנשים לא רציניים אם בא לך
יש כמה דברים שאתה יכול לעשות האחד, אתה יכול להחליט שאם שום נושא לא נוגע אליך, אז תכתוב על שום נושא. מצד שני, אולי הבעיה היא קשה ואתה זקוק באמת לייעוץ? ---> נסה כאן לקבלת ייעוץ רציני אתה תמיד יכול גם להתייעץ עם אנשים לא רציניים אם בא לך
ה ה מוזה New member 14/10/03 #3 מצד שני אתה יכול להגיש בקשה לפתוח פורום משלך או שאתה תמיד יכול להתלונן ולקטר שאין פורום שמתאים לך ואם זה לא יועיל תמיד אפשר לשאול כאן
מצד שני אתה יכול להגיש בקשה לפתוח פורום משלך או שאתה תמיד יכול להתלונן ולקטר שאין פורום שמתאים לך ואם זה לא יועיל תמיד אפשר לשאול כאן
L Life is Hell New member 14/10/03 #4 תודה לשניכם ../images/Emo39.gif אבל הבעייה נשארה כמו לפני. בא לי לבכות
מ מלאכית בסטייל New member 17/10/03 #6 תשובה......./images/Emo22.gif אני מבינה אותך.... אני חדשה פה...ואני מחפשת פורום אחד בשבילי...... למרות שקצת קשה לי - אני לא יודעת איפה כל פורום .. אבל אני בטוחה שבסוף תצליח... שני...
תשובה......./images/Emo22.gif אני מבינה אותך.... אני חדשה פה...ואני מחפשת פורום אחד בשבילי...... למרות שקצת קשה לי - אני לא יודעת איפה כל פורום .. אבל אני בטוחה שבסוף תצליח... שני...