שאלה...........

נועל'ה,

לא רומזת לך חס ושלום שצריך למחוק או לא למחוק, כי ההתנהגות שלי לזנות לא חורגת מגבולות התנגדות הסחר בנשים. אבל אם כבר ביקשת להפגין ידיעת חוק, אזי כל מכוני הליווי, וגם משרדי הליווי (כולל זה שעבדתי בו) אינם חוקיים ע"פ החוק, כי יש בהם אלמנט של שידול מעצם היותם מנוהלים ע"י גורם ש***מעסיק*** זונות. אז הוא ביקש הפניה למשהו ש***אכן*** לא חוקי, אבל לי אישית לא מפריע כל עוד הוא לא הולך למקומות נצלניים.

המשפט של נוAה היה מדויק למצער

נוAה לא התייחסה ל"בקשה" או למכוני הליווי בדבריה אלא רק אמרה שזנות כשלעצמה איננה עבירה ע"פ חוק העונשין. כל מה שעוטף את סביבית הזנות - המשדל, המדיח, המלין זונה, המשתתף ברווחיה וכד' - כולם עבריינים ע"פ חוק. אגב, אם נדייק אזי הואיל וזנות איננה עבודה ממוסדת הרי שהזונה עוברת על חוקי מס הכנסה (אבל מי סופר את "מס הכנסה"
)

נועה ענתה לבחורה

שאמרה, שהשאלה לגבי מכוני ליווי מתייחסת לפעילות לא חוקית. שים לב לשאלה. "זונה עוברת על חוקי מס הכנסה" זאת עוד קלישאה ארבנית ריקה מתוכן. איך בדיוק יכולה זונה לפתוח תיק במס הכנסה? כשתהיה לה אפשרות כזאת אפשר יהיה לדבר על עבירות מס.

בלתי אפשר להציע לך כוס../images/Emo96.gif../images/Emo35.gif

"הלצתי" לגבי מס הכנסה לא התישבה טוב עליך...סורי
גם את אל קפון הגדול הפילו בגלל מס הכנסה...זה שהוא היה רוצח נתעב היה שולי כמובן

עשיתי בדיקה בשבילך..

כנס לפה: אתר. יש שם מלא בחורות (משום מה כולן רוסיות, אני לא מצליח להבין למה)... תתקשר, תבחר אחת מהאתר. חדר במלון על חשבונם. (for the record, אני ממש ממש נגד התופעה של ניצול נשים לצרכי מין).

אני אסביר לך למה כולן רוסיות

לא סביר שיהיה מקום ישראלי, מנוהל ללא כפייה, שיעסיק רק עובדות ממוצא רוסי. המקומות שמעסיקים רק בחורות רוסיות, הם מכונים נצלניים שמחזיקים בהם עובדות באונס ובתנאים תת אנושיים. אתה מפנה לאתרים כאלה מתוך תמימות, אבל יש מספיק חלאות שלא אכפת להם, ופוקדים אותם משום שהם זולים, חלק גם לא מתביישים לנפנף בזה בפורום.

בלתי, לא גילית לי שום דבר חדש

אני ממש לא תמים כמו שתיארת. אני יודע בדיוק מה הולך שם. רק שתדעי לך, זוהי מלחמה אבודה מראש. במקום שבו יש ביקוש תמיד יהיה היצע! אין לך מה לעשות בנדון. גם לי אין מה לעשות, עם כל הצער והכאב.

יש מה לעשות

אכיפה. אכיפה לא יכולה למנוע, יכולה לעזור. וברמה מוסרית, יהיה נחמד אם בחור שמודע לעניין לא יביא לינקים למקומות כאלה.

הרמה המוסרית שלי, גבוהה ככל שתהיה

והיא גבוהה, לא תמנע משום דביל להכנס לוואלה, להקליד את המילה "ליווי" במנוע-החיפוש ולמצוא בדיוק את אותן התוצאות שאני מצאתי. אז מה תעזור פה ההתחסדות שלי???

זאת לא התחסדות

אתה נוקט עמדה. ברגע ששמת לינק לזה - אתה אומר בעצם שזה סבבה מבחינתך. נקיטת העמדות מגבשת נורמה. כשהאנשים יודעים, שהרוב רואה את מעשיהם כמחליאים, הם מהססים לעשות אותם ותדירותם יורדת. ואני מאמינה שלהכל יש השפעה, גם לדברים שנאמרים בפורום.

נסה לדחוף אותה לתחת

יש סיכוי טוב שתיהנה, אם תלחץ על בלוטת הערמונית. או שתבקש מהחברה.

בוקר טוב,

תשמע, אני מתנדבת שנתיים עם קורבנות הסחר בנשים, ומחליא אותי לראות שכשאני אומרת לגולשים שאסור לתת יד לתופעה (ואני מדברת רק על הסחר בנשים, כן?), כל מה שיש להם לגיב אלה בדיחות קרש והאשמות בהתחסדות + סיפורים דמיוניים על זונות שמרוויחות 10000 ש"ח ליום ונהנות מהזיונים.

בלתי את צודקת לחלוטין../images/Emo70.gif

לצערנו "מוסר כפול" זו עוד אחת מתחלואיי החברה הישראלית. כולם מצקצקים בלשונם, מהנהנים - "איזה נורא", "כמה מזעזע", אבל בפועל קשה מאד להלחם בזה, קשה מאד לחנך נגד זה. אני, כמי שחטא בעניין (סיפרתי על זה בפורום), לפני עשור שנים, שלא ידעו כאן מה זה "זונה רוסיה" יודע שהיום זו תעשיה שונה בתכלית - אכזרית ולא מתפשרת.

תודה קודם כל,

אין לי מושג מה קורה היום בתחום כולו. אני בעצמי עבדתי לפני 13 שנה. מניחה שהיום גם יש ויש, אבל מניסיוני כמתנדבת, מקומות על טהרת המוצא הרוסי רובם ככולם נפשעים ונצלניים. זה שאין כאן אכיפה כמו שצריך, קשור בין היתר ליחס האנשים לעניין. אני רוצה לראות מישהו ממאורות הגולה של הפורום, שיבטיחו לו עבודה במכירת תמונות בקנדה, ואחר כך יכלאו אותו בבית זונות ויעבידו אותו בכוח תמורת אחוז זעום מהרווחים. ושהקנדים יזרקו עליו זין, כי הוא בבון לבנטיני שלא מעניין איש במדינה נאורה. או אפילו שיסכמו אתו שיהיה ג'יגולו, וישרת שתי נשים עשירות ביום, שהוא יכול לבחור אותן, ויעשה חיים יפים וכסף מעולה, ואחר כך יזרקו אותו למקום מחניק בו מזיינים אותו מדי יום ללא רחמים 20 גברים. ואז שיגידו, שהוא בחר בעצמו לעבוד בזנות. עם של חראות תאמין לי.

אכן דרושה אכיפה...

אני מסתייג מהמושג "עם של חראות" שהרי יש לנו הישראלים המון מגרעות אבל גם המון תכונות טובות. יש גם הרבה ישראלים שתורמים, מתנדבים כמוך, ומנסים להעלות את המודעות בהרבה נושאים חשובים - גם ניצול מיני. אכיפה מוגברת היא פתרון כמובן ותוסיפי לזה גם ענישה חריפה יותר אבל כמו הרבה נושאים במדינתנו - נושא האכיפה מושפע מהמצב הבטחוני כך שעד שהבעיות המדיניות לא ייפתרו, נמשיך להיות עדים לבעיות אכיפה בהרבה נושאים ובכללם זנות. דבר אחד אני חייב לומר בלתי והוא שלצד עשרות נערות הנחטפות או מגיעות לארץ בכל מיני דרכים פסולות ישנן גם את הזונות המקצועיות - אלה שמגעיות מרצונן, שעבדו בכל אירופה. זה קיים לצערי לא פחות מאשר תעשיית הניצול וזו אולי אחת הסיבות (אם כי מינורית בעניי) ליחס המנוכר לזונות מחבר העמים. אגב, שנאת זרים, אדישות למצוקותיהם ויחס מחפיר אליהם קיים בהרבה מדינות נאורות בעולם - אירופה למשל אלופה בזה
כך שאנחנו לא שונים משאר חברינו בני-האדם.

מצטערת,

אלה שמגיעות מרצונן הן מיעוט שבמיעוט; הן תירוץ ולא סיבה. גם הזונות המקצועיות האלה עוברות לעתים תכופות ניצול והתעללות כאן, שאסור להצדיק על ידי כך ש"הן בחרו לעבוד בזנות". אולי גם האירופאים לא נוהגים באופן תקין תמיד, אבל אנחנו ולא האירופאים הגענו לצמרת רשימת המדינות שסוחרות בבני אדם, יחד עם סודן ומדינות מכובדות נוספות.

גם אני לא, אף אחד לא שולט בה

אפשר רק לשאר/להתרשם/להניח. אי אפשר לדעת בדיוק כמה זונות יש מאיזה סוג. הן גם לא מעידות על עצמן לרוב - גם כי לא מאמינות שיעזרו להן (די בצדק), וגם כי חלקן מוחזקות "בביצים". אבל נתקלתי בכמות אדירה של עובדות בכפייה, וגם כאלה שהסכימו מראש קיבלו לפעמים בכפייה תנאים של התעללות. שכמובן יש מספיק אנשים שלא ייראו בזה כל פסול, כי ברגע שאת מסכימה לעבוד בזנות נשללים ממך זכויות אדם.

למעלה