שאלה

• פותח הנושא 55
  • פורסם בתאריך

55

New member
שאלה

שלום אני מחפשת להכיר אנשים איזה דרכים אתם מציעים לי?

גרא.

New member
55,בכרטיסך את מתארת עצמך כבת 21

כנראה אחרי שירות צבאי, אם כי לא בהכרח.יש כמעט מיליון דרכים להכיר אצ'טיםנשים,תלוי כמובן לאיזה מטרה.אם הקבוצה חברתית, או למטרת זוגיות,או מישהוא לטייל איתו בדרום אמריקה.לא אמרת.ובכל זאת, מה יש לנו? אינטרנט, פורומים/צ'טים/ אתרי הכרויות ספציפיים,שאת שמותיהם לא אוכל לציין.מודעות בעיתונים, חוגי פו"פ,חוגים בכל מיני נושאים, ריקודי עם באוניברסיטה,ולא באוניברסיטה. התנדבויות למד"א/מכבי אש/משמר אזרחי/במתנ"ס..אפשר להכיר חברים במקומות העבודה, במועדונים, בחוף הים..ואפילו דרך שדכן, אם את כל כך רוצה כבר להתחתן.

55

New member
אני לא מתחברת לכל הקטע הזה של

ההתנדבות במדא ואני גם לא עובדת ואני לא מתחברת לקטע הזה של היכרויות באינטרנט

nutmeg

New member
אם כן

נסי לפתח את הקולנוע למשל כתחביב, להרשם לסדרת הרצאות בסינימטק או במקומות אחרים, לנסות להתחיל ליצור קשר עם אחרים שנרשמו לאותה סדרה וכו', לגשת לאירועים הקשורים בקולנוע - במשך הזמן תתחילי לראות את אותם אנשים שוב ושוב ותוכלי להתחיל ליצור קשר עם אנשים בעלי אותו תחום עניין. הבעייה עם קולנוע בתי קפה ומסעדות היא שהן בילוי פאסיבי. יושבים שעתיים בחושך, או יושבים ליד שולחן, ואילו אחרים משרתים אותך עם האוכל והאווירה. את כביכול "קונה" בכסף שעתיים + של אווירה נעימה אבל לא את מעורבת ישירות בהווצרותה. אותו כנ"ל לגבי מסעדות. האם את אוהבת לאכול, כלומר לקבל את השירות ולספוג את האווירה, או שמא את גם אוהבת להיות מעורבת מעבר לכך ולנסות את כוחך בקורס בישול, קורס טעימת יין וכד'. מה שגרא ניסה להגיד לך בתחילת השרשור הוא שעל מנת לרכוש חברים צריך להיות פעילים - ולעשות משהו אקטיבי - לא משנה מה. זה לא אותו הדבר כמו לקנות 'שעתיים של אווירה' שמישהו אחר ייצר וטרח ולהיות שם פאסיביים ולא מעורבים אישית. לכי על תחומי העניין שלך ונסי להיות שם אקטיבית - במהרה תמצאי שם אחרים שאוהבים את אותם תחומים שלך וגם עושים משהו בנדון.

55

New member
את מתענינת במחשבים ובעיתונאות וכבר

למדתי אופיס מה את עוד מציעה?

גרא.

New member
55,אחרי שבחרת להכיר אנשים..

בבתי קפה, בתי קולנוע ומסעדות, או כמלצרית, או כאורחת..והוצעו לך כל האפשרויות האפשריות,שאת כולן דחית על הסף,אין מקום להמשיך בדיון המתארך הזה בבקשתך, שאינו מוביל למאומה.ולכן השרשור הזה מסתיים כאן ועכשיו.

55

New member
אילו היית קורא את הודעתי היית מבין

שמה לעשות אילו תחומי ההתענינות שלי ואני חושבת שיש לי את הזכות האלמנטרית להחליט מה טוב לי ואם לא אכפת לך אני רוצה לשמוע מה אנשים חושבים

גרא.

New member
55,צר לי,אי אפשר לפסול כל הצעה

שאת מקבלת..ולהמשיך למתוח את השירשור ללא שום סבה.זו היתה ההודעה האחרונה בעניין.מי שירצה להגיב לך יוכל לעשות כך דרך מסר אישי אלייך.הודעות נוספות,ימחקו.

למעלה