שאלה

Deadly Silence

New member
שאלה

אני הולכת לקנות בשעה טובה ובמזל טוב את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי. וקנה המידה שלי של מחירי הגיטרות והמגברים- לקוי בחלקו, אז הנה... Fender Squier + מגבר Fender 15V ב- 2000 שקלים חדשים. כדאי/לא כדאי? תודה מראש

wiz

New member
זאת לא שאלה לכאן... אבל בכל זאת

אני לא ממליץ ללכת על סקוויר. הגיטרה הראשונה שלי היתה סקוויר, והיא עלתה לי 900 שקל חדשה. אני די מצטער שלא חיכיתי קצת, ואז הייתי קונה משהו יותר טוב. הסאונד שלה די בסדר בשביל כזאת רמה, אבל היא לא נוחה (צוואר עבה מדי) והגימור די מסריח. וקניתי מגבר מרשל 20W יד שניה ממישהו שלא נגע בו כמעט, באיזה 700 שקל. ממש מגבר טוב, וגם לא כל כך משנה בשביל ההתחלה אם הוא לא הכי חדש. לפי החשבון שלי, זה יוצא משהו כמו 1600 שקל... אני מציע לך לחפש מגבר יד שניה בחנויות או אצל אנשים, ולקנות אותו בזול (אבל שלא יהיה חלש מדי!), ואת שאר הסכום להעביר בשביל לקנות גיטרה יותר טובה, אולי אפילו איזה פנדר אמיתית יד-שניה. אם יש לך שאלות או משהו, תכתבי לי לאי-מייל, או ICQ: 111378009.

Deadly Silence

New member
אני חושבת שאני יחכה

ויחסוך קצת יותר- ויקנה כבר משהו יותר טוב. תודה רבה :)

לא כדאי

תחכי שיהיה לך קצת יותר גיטרה לא קוניםפ בפחות מ2000 כי אז תצטרכי לקנות עוד שנה עוד גיטרה לא חבל? ומגבר תקני משהו מוכר אחרת תוכלי להידפק......

Deadly Silence

New member
אני מתכוונת לחכות...

ולא לקנות את זה, הסבירו לי כבר שלא ממש כדאי לי :) והכול אני הולכת לקנות משהו מוכר- כי אם לא- אני ידפק! ואני יודעת את זה, כי אני לא ממש מבינה בעניין. תודה

למעלה