שאלה

blue4u2

New member
ולא להילחץ אם זה מגיע תוך חודש../images/Emo8.gif

זה בסוף מגיע
בהצלחה

קוש1

New member
ואיך מקבלים את התשובות?

בדואר בטלפון? צריך להתקשר או שיוצרים איתי קשר? זו בדיקת דם רגילה נכון?

קוש1

New member
ועוד שאלה קטנה

איקס שביר וCF זה גם בבדיקת דם פשוטה? קובעים תור או שהרופא נשים שולח עם הפניה?

תבררי במעבדה בקופת החולים

אצלך מתי עושים בדיקות גנטיות. בד"כ יש יום בשבוע עם שעות מיוחדות, לאו דוקא השעות הרגילות שבהן לוקחים דם. הם יקבעו לך את התור. עד כמה שאני יודעת את לא צריכה הפניה, כי זו בדיקה פרטית ואת מחליטה איזה בדיקות את רוצה לעשות. את יכולה לשאול גם את זה במעבדה כשאת מתקשרת לברר. רופא הנשים שלך יכול להמליץ לך איזה בדיקות כדאי לך לעשות. כל בדיקה גנטית כזו עולה כסף (כ-100-150 שח, תלוי בסוג הביטוח שלך) ואת משלמת במקום, לאחר שלוקחים את הדם. הבדיקה היא בדיקת דם רגילה (דם מהוריד) תשובות מגיעות בדואר תוך 4-6 שבועות.

Galit29

New member
גם לי יש שאלה

עשיתי 11 בדיקות התוצאות של כולן הגיעו (מהר מהמצופה - אמרו לי שזה בין 6-8 שבועות הגיע תוך שבועיים וקצת)הכל תקין אבל X שביר עדיין לא הגיע. מה לחשוב: שזה טרם נבדק או שיצא לא תקין? קצת לחוצה......

Galit29

New member
מק../images/Emo78.gif

ושוב מקפיצה. פעם בעשור אני שואלת שאלה - אז מותר לי.... לא חושבות?

../images/Emo124.gif תירגעי

גם לי לקח הרבה זמן עד שהגיעה(יותר מחודשיים). התקשרתי אליהם ואמרו לי שאין שום קשר בין התוצאה לזמן התשובה, זה פשוט לוקח הרבה זמן. חוץ מזה שזו בדיקה שההסתברות שמשהו יהיה לא בסדר נמוכה מאוד סטטיסטית ושגם אצל הבעל היא תהיה לא תקינה זה בכלל נדיר (אני מתכוונת ל-x השביר). אבל נראה לי שתמיד נמצא דברים להלחץ מהם, לא?

עתליה9

New member
מחזקת את כרוביונת

גם אצלי תוצאת ה-x השביר הגיעה בנפרד אחרי השאר (והיתה תקינה).

סנונית 1

New member
תשובות...

לטיי זקס לוקח בערך חודש להגיע. CF ו X שביר זו בדיקת דם אם את במכבי את מתקשרת למעבדה ושם עושים בדיקות גנטיות בשעות ספציפיות. כל התשובות גם של האישה וגם של הבעל מגיעות בדואר. לגבי בדיקה שמתעכבת אפשר להתקשר למעבדה/מכון ששם הבדיקה נעשתה ולשאול מה קורה איתה אין טעם לחשוש או להלחץ. בהצלחה.

למעלה