שאלה.... בדיסק SFIJ יש עוד שיר חוץ מה- 17 שירים האחרים??? תודה....... וצום קל.....
N naomiA New member 5/10/03 #1 שאלה.... בדיסק SFIJ יש עוד שיר חוץ מה- 17 שירים האחרים??? תודה....... וצום קל.....
J j u n k New member 5/10/03 #2 לא הבנתי את השאלה בדיסק יש אך ורק 17 שנים. אם את מתכוונת לשיר "מוחבא" כמו YOUR HOUSE אז לא אין..
B BaBa LiVe New member 5/10/03 #3 יש את אנאינוויטד הדמו של אנאינוויטד...זה נמכר בארה"ב, יפאן ואוסטרליה
B BaBa LiVe New member 5/10/03 #4 בארה"ב, באוסטרליה וביפאן מכרו אותו עם הדמו של אנאינוויטד... לידידה שלי יש אותו מארה"ב...ויש שם את הדמו של אנאינוויטד כשיר מס' 18
בארה"ב, באוסטרליה וביפאן מכרו אותו עם הדמו של אנאינוויטד... לידידה שלי יש אותו מארה"ב...ויש שם את הדמו של אנאינוויטד כשיר מס' 18
N naomiA New member 5/10/03 #5 אההההההה........ עכשיו הבנתי! כי קראתי שיש שיר "מוחבא" בדיסק ויש לי את הדיסק המקורי אבל אין שום שיר מוחבא...... כנראה יש רק ביפן אוסטרליה....... תודה......
אההההההה........ עכשיו הבנתי! כי קראתי שיש שיר "מוחבא" בדיסק ויש לי את הדיסק המקורי אבל אין שום שיר מוחבא...... כנראה יש רק ביפן אוסטרליה....... תודה......