שאלה

• פותח הנושא ede1
  • פורסם בתאריך

ede1

New member
שאלה

שלום בנות!יש לי שאלה אני עברתי ניסוי בב"ח, כמובן בהסכמתי. הניסוי קשור לגילוי בעיות השתרשרות. השתמשו ב"פייפל", לא בטוחה שכתבתי נכון,כדי לקחת דגימת רירית מהרחם. הבדיקה הייתה די כואבת וגם יומיים אחרי ישלי כאבי בטן כמו בוסת (סליחה עבור פרטים) ודימומ לא חזק. אבל המכשפה אמורה להגיע בעוד 5 ימים! אז אני מתלבטת מה לעשות. מי שהיא עברה בדיקה כזאת? מאחלת רק בשורות טובות !!!!!! גמר חתימה טובה

היילך ..

האם את מדברת על "פאפ" שלוקחים דגימה מצואר הרחם על מנת לבדוק או מדובר על השיטה החדשה שיטת ניסוי על מטופלות שאין אצלן השרשה אחרי הרבה טיפולים ולכן עושים להם מין גרידה קטנה צלקת ברחם על מנת שתיהיה קליטה בעתיד [אומרים שהאחוזים יותר טובים אחרי השיטה] השיטה הושמה ע"י ביה"ח קפלן ודוקא לברן סיפר לי עליה לפני חודש

ede1

New member
יונית, לא מדובר ב"פאפ",

ודגימה מצואר הרחם. מדובר בצינורית שמכניסים לרחם. ואת ממש הפחדת אותי. אז למה עושים זאת בלי הרדמה? לי אמרו שלוקחים דגימה של רירית הרחם ושולחים למעבדה. כנרא זה משהוא חדש ועשו לי ביום 21 למחזור. הניסוי בהדסה עין כרם

סביון1

New member
ביופסיה של רירית הרחם?

נראה לי שבזה מדובר. אני לא בטוחה שהבדיקה עצמה היא חדשה. אבל לפי מה שסיפר לי הרופא שלי, לא מזמן גילו שמבחינה סטטיסטית, הרבה נשים שעברו את הבדיקה הזאת נכנסו להריון בחודש שאחרי הבדיקה. התוצאות הן סטטיסטיות בלבד ואין עדיין הסבר מדעי לעניין. משערים שהגרוי שנוצר ברחם כתוצאה מהגירוד העדין שגרדו את הרירית משפר את אחוזי הקליטה. הגיוני שיהיו קצת כאבים ודימום אחרי פלישה כזאת לרחם. אבל אם הכאבים מתגברים במקום לשכוך, כדאי להתקשר לרופא. והכי חשוב: בחודש הבא תקפידי לתת צ'אנס לרחם שלך (בטיפול או בטבעי) כדי שגם את תיכנסי לסטטיסטיקה שלהם ותכנסי להריון בחודש שאחרי הביופסיה !! ואם זה באמת יקרה אז חובה עלייך לעדכן אותנו כדי שנרוץ כולנו בהמונינו לעשות את הבדיקה הזאת ! תרגישי טוב ובהצלחה סביון

עמית@

New member
עשיתי את הבדיקה במהלך היסטורסקופיה

גם לי היו כאבי "כמו מחזור" ודימום קל, זה נעלם אחרי כמה ימים.

vif

New member
שמעתי על הפיפל רק דברים טובים מחברה

שנכנסה להריון אצל דר ברש

אדוינה

New member
הי

גם אני שמעתי על כך.אבל אין לי מה להוסיף על מה שיונית כתבה. רציתי לשאול היכן עברת זאת? האם מתבצע בהרדמה? כיצד מתבצע?האם זה בעצם כמו היסטרוסקופיה טיפולית? תודה ויום טוב

יעליק27

New member
אדוינה הי,../images/Emo140.gif

אני מכירה באופן אישי משהי שעברה את הפרוצדורה הניסויית הזו בהדסה הר הצופים ועכשיו מחכה לבטא, (מקווה חיובית
) במידה והלך לה אני הולכת לדרוש את הפרוצדורה הזו, כבר יש לה תוצאות טובות יותר של רירית וגם מספר ביציות ואיכות.

יעליק27

New member
אני לא בטוחה שהוא עצמו עשה את

הפרוצדורה אבל הוא החליט על כל הפרוטוקול באופן אישי ופיקח על ההתפתחויות של האישה. אני מתפללת בשבילה כל כך ואם זה ילך אז אני מייד אצלו

הרמוניה

New member
בפורום פוריות בנענע היתה מישהי

שעברה את הטיפול הזה. שווה לבדוק איתה. מקווה שכבר פחות כואב הרמוניה

יעל301

New member
אם מדובר בביופסיה של צוואר הרחם

אז עשיתי אותה ממש מזמן ,כן הבדיקה לא ממש נעימה אבל עקב ביקורת אצל רופא פרטי שאמר שצריך לבדוק כי יכול להיות שישנה בעיה בהשתרשות ואזיי כל טיפולי הפוריות לחינם עשיתי אותה לפני שהתחלתי בכלל טיפולי פוריות. הבדיקה לא נעימה כאבים כאלו מוזרים כאילו וסת אבל לא נקלטתי אז הסטטיסטיקה לא תקפה לגביי

למעלה