שאלה...

livne17

New member
חבל מאוד!!!

ההפקה צריכה להכניס את השחקנים שלה לאולפן הקלטות, ולהתחיל להקליט ולערוך את השירים, מעבר לזה שזה ייתן להם מנוף כלכלי מצויין, זה ייתן לנו רגעים נוספים של אושר... אני אהבתי כל כך את הביצועים המדהימים לשירים הכל-כך גאוניים של פיק, וחבל שזה יצטרך להישאר כזכרון רחוק!

mary lou

New member
ספר לי על זה!!!

אבל עובדים על זה, או כמו שאילנה אביטל אמרה - כל הזמן מחפשים מי אשם בזה שלא יוצא דיסק, כל אחד מפיל את האחריות על שני, (נשחקנים ל"הבימה" "הבימה" על צביקה פיק, על התקציב וכו' וכו'...) אבל ברגע שימצאו את האשם- הדיסק יצא. ז"א- רוצים להוציא דיסק, והם גם יודעים שיש קונים והכל, ואנחנו גם מנדנדים להם עם זה כבר כמעט שנה... אבל בסופו של דבר (אני מקווה) יצא דיסק

Morshורש

New member
עוד פרטים על הדיסק

הערכה היא כרגע שכל עוד המחזמר ממשיך לרוץ לא ייצא דיסק:( למרות שבחוזה עם השחקנים כבר החתימו אותם על הדיסק אם המחזמר יצליח.. למרות ההצלחה מקורות בהבימה אומרים שיש וויכוחים עם צביקה פיק על איך הדיסק יוקלט (הופעה חיה/אולפן-הבדלי עלות ניכרים). כמו כן יש האומרים שצביקה מוכר זכויות יוצרים הוא לוקח הרבה הרבה הרבה מאוד כסף, מה שאין לתאטרון במצב הקיים כרגע. אם היה יוצא דיסק מי הייתם רוצים שיהיו בהקלטות? יעל/מיכל? אמיר/גיא? אילנה/שרי? טלי/קרן? גומא/אסף? אושרי/גיא/יונתן?

למעלה