המממממ.. יש..יש ערסים..בכמויות... לא נורא..חיים..(:
N Nightwinds Lullaby New member 28/9/03 #23 מטאליסט קשוח שאני מכיר ביקר שם איזה מטאליסט קשוח אחר. הוא טוען שהוא בחיים לא ראה כזאת כמות של ערסים
J Jam Head New member 28/9/03 #24 בהתחשב בעובדה שהם מושב של גג 400 אנשים , אין לך מושג על מה אתה מדבר. בקיצור - אתה רקב
N Nightwinds Lullaby New member 28/9/03 #25 אני מצטט "זה פשוט המקום עם הכי הרבה ערסים. אולי לא מבחינת כמות, אבל מבחינה סטטיסטית- בהחלט". וחוף דור זה אחלה מקום.
אני מצטט "זה פשוט המקום עם הכי הרבה ערסים. אולי לא מבחינת כמות, אבל מבחינה סטטיסטית- בהחלט". וחוף דור זה אחלה מקום.
M MissUnKnown New member 29/9/03 #27 חחחח, זה שאתה מכיר את שי ועוד 2 וחצי אנשים לא אומר שדור לא מלאה ערסים ופרחות. ודור אם אתה אומר שחוף דור זה אחלה מקום אז אתה לא הייתה בחוף אמיתי. חוף דור זה אחד החוףים היותר דוחים שיש.
חחחח, זה שאתה מכיר את שי ועוד 2 וחצי אנשים לא אומר שדור לא מלאה ערסים ופרחות. ודור אם אתה אומר שחוף דור זה אחלה מקום אז אתה לא הייתה בחוף אמיתי. חוף דור זה אחד החוףים היותר דוחים שיש.
N Nightwinds Lullaby New member 29/9/03 #28 כתל אביבי (רמת גני, אבל מה ההבדל) אני יודע להעריך חוף שיש בו מים וחול, ולא רק זפת. או שבאמת לא הייתי שם יותר מדי זמן?
כתל אביבי (רמת גני, אבל מה ההבדל) אני יודע להעריך חוף שיש בו מים וחול, ולא רק זפת. או שבאמת לא הייתי שם יותר מדי זמן?
T The Evil Dead New member 29/9/03 #29 בטח שיש! וגם יותר גרוע מפ"ת קוראים לזה רה"ע או רע בקיצור מקום חרא מלא ערסים(ולא של סצנה.. דוסים זקנים וכפיה דתית חזקה. עוד משהו?
בטח שיש! וגם יותר גרוע מפ"ת קוראים לזה רה"ע או רע בקיצור מקום חרא מלא ערסים(ולא של סצנה.. דוסים זקנים וכפיה דתית חזקה. עוד משהו?