שאלה-

שאלה-

ידוע כבר שלג`יני יהיה תפקיד גדול יותר בספר 5...לא יודעת אם כבר דנו בזה, אבל מה לדעתכם יהיה התפקיד-אין לי תאוריות ומעניין אותי אם לכם יש...אם כבר היה דיון כזה, תמחקו את ההודעה! -ליאת- coffee, choclate, men.... some things are just better rich

אני לא יודעת בקשר לג`יני אבל

נכון פרסי יעבור לצד האופל? אז רון זה שיעלה עליו. כי לרון עד עכשיו לא היה תפקיד חשוב בכלל. אבל מעניין מה יהיה התפקיד של ג`יני... תמר דינור

Prongs

New member
אוף!

מה זה אמור להביע?! אל תעלבי אבל האמירות האלה מביאות לי את הסעיף. הארי ודראקו נלחמים נגד כוחות האופל?! דראקו הוא האח האבוד של הארי?! פרסי יעבור לצד האפל?! נוויל יהיה יד ימינו של וול?! WHAT THE FUCK?! Prongs ``.I`ve read worse`` Rita Skeeter, Daily Prophet-

בקשר לפרסי-

זה הכי סביר להניח שיהיה נכון! מאלפוי והארי יחדיו-זה באמת שטויות-גם ג`קר אמרה! אבל פרסי הוא ממש כמו טום רידל ורון אמר שהוא ממש שאפתן והוא לא יתן לשומדבר לעמוד לו באמצע הדרך.....נשמע הגיוני מאד! וכל הכבוד על החתימה! גווווו ריטה! -ליאת- can`t sleep...the clowns will get me

Prongs

New member
Rita Skeeter Sucks

ופרסי בחיים לא ייעבור לצידו של וול. ג`ואין מי פרסי, אנד טוגת`ר ווי שאל רול ד`ה מאג`יקל וורלד אז וולדמורט אנד פרסי! NEVER!!!!!!! בלה בלה בלה יאדה יאדה יאדה.... Prongs Wimbourne Wasps wins the game!!!!!!!!!

דווקא מאד הגיוני!

שפרסי יצטרף לצד האפל! וגם וורמטייל החביב היה גריפינדור והכל....וצוציק מעצבן קטן....או, השגתי את equal rites מעולם הדיסק ואמרו לי שזה הכי יפה שם...יש גם משהו ``האור המופלא`` או משהו.....טוב.... -ליאת- what if the hokey pokey really IS what it`s all about?

למעלה