שאלה....

chapling

New member
שאלה....

אחרי הגרף המאכזב
... כבר חשבתי שלפחות המכשפה תגיע כמו שצריך! אבל אתם מכירים מכשפות
.... וכבר מיום ראשון יש לי רק הפרשה שהתחילה כחומה ומהר מאוד הפכה להפרשה דמית דלילה מאוד שלא יורדת לתחתונים (ומתנצלת מראש על התיאורים הויזואלים...) זה ממש כמו צבעי מים אדומים.... רציתי לדעת אם מישהיא נפגשה במן הפרשה מוזרה כזאת
לזמן כ"כ ארוך
ואני מבקשת לא להגיד לי שאולי זה השרשה ... כי לא היה ביוץ.....

coucout

New member
שלום ושנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

אני מצטרפת חדשה לפורום הנפלא שלכם. אני שמחה שסוף סוף יהיה לי את מי שתף בכל החויה הלא כל כך נחמדה הזו... chapling
על זה שתפסתי טרמפ על ההודעה שלך אבל לא רציתי לפתוח חדשה. לגבי השאלה שלך אין לי כל כך תשובה רק תדעי שכל דימום יכול להיות שונה מחודש לחודש. אנחנו מנסים כחצי שנה ללא הצלחה. אתמול ( ורק אתמול) היה לי כאבים עדינים בבטן תחתונה כמו לפני מחזור. ואני צריכה לקבל רק יום שני (אצלי מאוד מסודר כל 25-26 יום)... היום כבר אין שום דבר
מה זה יכול להיות
האם מישהי כבר נתקלה בתופעה לפני מחזור או הריון
שתיהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה ומלאה בפוריות

מ ט ר נ ה

New member
אני מאוד מבינה את הלחץ שלך

אבל אין בררה - תצטרכי להיעזר בסבלנות ולחכות. ואם יהיה לך איחור של כמה ימים - תעשי בדיקה. (הלוואי שיהיה לך והבדיקה תראה שני פסים!!!). אני אישית מיהרתי ועשיתי בדיקות לפני הזמן והתאכזבתי לפני הזמן. אז תלמדי מנסיון של אחרים ובהצלחה!
לגבי הכאבים בבטן - זה יכול להיות גם מחזור וגם הריון.. מקווה בשבילך שזה השני...

ילדוש

New member
קוקנט, אם את צריכה לקבל ביום שני

רוב הסיכויים שגם אם בהריון, התשובה תהיה שלילית. לפי החישוב שלי את 9-10 ימים מהביוץ וזה עדיין (בד"כ) לא בר בדיקה . כדאי לך לחכות ליום שני. שיהיה לכם חג שמח ובהצלחה

לי יש את זה כל הזמן

ותמיד אני חושבת שזה השתרשות ואולי בגלל זה זה לא דימום, אבל תמיד אני מתאכזבת כי אחרי כמה ימים כאלה באה המכשפה במלוא הדרה. אבל לפני שניסינו, לא נתקלתי בתופעה כזאת אצלי. מוזר. אם לא היה ביוץ אז נראה לי שהמחזור יגיע, מצטערת! בכל זאת - שנה טובה ורק בהצלחה!

coucout

New member
נשאר רק להמתין ../images/Emo59.gif

לי רק החודש זה קורה זה תופעה חדשה בשבילי.
אני משערת שהיה ביוץ החודש. עשיתי u.s ביום ה-11 והרופא אמר לי שיש 2 זקיקים גדולים של 10 ממ משהו כזה. (אני עדין לא מתמצא בעינין זקיקים ומה צריך להיות הגודל שלהם לקראת ביוץ) אז בכל מקרה באותו ערב היה נוקי נוקי ויומים אחרי כן גם -לפי מצות יום כן יום לא.........

ילדוש

New member
קוקנט יקרה אם ביום ה- 11 ראו זקיקים

של 10 מ"מ זה אומר שהביוץ שלך יחסית מאוחר. התפתחות הזקיקים היא 1-1.5 מ"מ ליום . זה אומר שהביוץ היה פחות או יותר ביום ה- 17 (ממש לא מדע מדוייק אבל בערך).

ילדוש

New member
היום ה-17 (פחות או יותר)

לפי החישוב שלי הוא תחילת השבוע האחרון (יום שבת/ראשון/שני האחרון)

coucout

New member
אם זה נכון

אז אין סיכוי החודש......לא היה נוקי נוקי אל תשכחי שש לי מחזורים של 25-26 יום. זה עדיין הגיוני
אוווווף הכל מבולבל לי עכשיו
מהחודש אני יתחיל למדוד ככה שנשתדל לא לפספס

coucout

New member
שש=שיש

לאיזה גודל צריך להגיע ביצית לפני ביוץ
ומה העובי שצריך להיות בביוץ

ילדוש

New member
גודל הזקיק צריך להיות

18/19/20/21 מ"מ (קצת שונה אצל כל אשה) ובתוך הזקיק יש ביצית. עובי רירית הרחם אמורה להגיע ל- 8-10 מ"מ (וגם כאן יש שונות). יכול להיות שיש לך ביוצים מאוחרים עם מחזורים קצרים. כלומר השלב בין הביוץ לקבלת הוסת מקוצר.אבל גם החישובים האלה הם רק בערך כי כל אישה היא שונה וקשה לקבל תמונה מדוייקת מרחוק. מה שכן זקיק של 10 מ"מ הוא זקיק בהתחלת דרכו , זקיק שזקוק לעוד כמה ימים להתפתח. אצלי זה לוקח בערך 7-8 ימים לזקיק להתפתח מ- 10 מ"מ ל- 20 מ"מ. ההתפתחות הממוצעת של זקיק היא 1-1.5 מ"מ ליום. (לפי זה עשיתי את החישוב)

למעלה