שאלה

שאלה

כמה מכם שמעו על התאוריה כי משיכה /נטייה מינית מושפעת מנסיונות עבר לא מוצלחים. שמעתי בכמה מקומות כי יש נשים שפנו לנשים כיוון שהיו להם נסיונות לא טובים עם גברים. מהי דעתכן? א) כן ב)לא ג)לא יודעת ד) אחר נא לפרט כל תשובה אם אפשר. תודה

שמנתולה

New member
לדעתי זאת שטות גמורה

התיאוריה הזאת לא ממש עומדת במבחן המציאות לגבי אלה מאיתנו ש"גילו" את נטייתם בגיל צעיר ולא חוו שום נסיון רע.

nature boy!

אני לא יודעת אם את יודעת.. החתימה שלך היא מהשיר ניט'ור בוי... אחד השירים האהובים עלי בזכות האמירה הזאת! אהבה זה הדבר הכי חשוב בחיים, אפילו בספר הזוהר כתוב שהעולם הזה נוצר לאהבה:"הכל אהבה נקרא ובשביל אהבה קים הכל" וזה מביא אותי לשאלתך.. התשובה שלי היא ד. אחר. פירוט: מה זה משנה? העיקר שיש אהבה.

מענין למה זה

האם זה בגלל שאצל נשים שאלת הילדים נכנסת לשיקולי הבחירה. לפני/על יד, ההעדפה המינית?

תשובה

אי חושבת שרוב הא/נשים מתנסים עם בני שני המינים... ורק אחר-כך מחליטים ובונים את מערכת היחסים ה"רצינית" - שבעיניי (המיושנות?) היא הקמת משפחה ובית. התשובה שלי היא ד' , נראה לי: נסיונות עבר מוצלחים עם גברים - אבל עוד-יותר מוצלח עם אישתי היקרה והאהובה
.

YOLU

New member
מתיאוריה זו ניתן להבין כי כל

הסטרייטים הם, למעשה, כאלה שצברו ניסיונות עבר לא מוצלחים עם בני מינם?.... כלומר, שאם רק הם היו צוברים חוויות טובות מעין אלה הם לעולם לא היו הופכים לסטרייטים... לי זה נשמע תמוה ומגוחך. לכן- תשובתי היא ד'.

../images/Emo6.gif

גם זו גישה... אם כי נראה לי שעפ"י פרויד, זה בדיוק מה שקורה בהתפתחות מינית תקינה: הילד/ה אמור/ה בשלב של גיל שנתיים שלוש להתקל בדחייה של ההורה בן מינו - ולעשות הסבה למשיכה לבן/בת המין הנגדי. אז מפתחים תסביך אדיפוס/אלקטרה, ונהיים סטרייטים תקניים.

למעלה