שאלה

שאלה

איך אתן מסבירות את זה שכל משתתפות הפורום הן נשים? האם הגברים לא שותפים ברצון להביא ילד לעולם ובמאמצים המושקעים לקראת ההריון? סתם מחשבה שחלפה במוחי הבוקר...

פּוֹנְג

New member
תיזהרי ../images/Emo8.gif תיכף יקומו עליך כל

הגברים הסמויים
זו באמת שאלה טובה, אבל אין מה לעשות, האחריות לדעת מתי התאריך הנכון, ומה אומר כל סימן וכו' היא כנראה על הנשים. כמו האחריות לגידול הילדים
(סתם, סתם, זה לא הזמנה לויכוח פמיניסטי
)

blue4u2

New member
היי היי בתיה....את שוכחת שיש פה כמה

בעלולים פעילים בפורום (לא כמונו כמובן, אלא בכל עת שאנחנו נותנות להן את המחשב סופסוף
או שיש להם על מה להגיב) - כך למשל "בעלול שלי בלי פלול" או "בעלול של סנונית"
וכיו"ב... נכון שהם לא רבים אבל בכל זאת הם פחות "בקיאים" בענייני ביוץ/מחזור וכאלה....אני מקווה שהם שותפים לכל שאר הפעילויות ....
(שלי לפחות מאוד)

ת פ ו ז ה

New member
הצד השני שלי לא מחובר לעולם

הפורומים... ככה שאין סיכוי שהוא יכניס הודעה לפה או למקום אחר הוא מאוד מתענין ומלווה אותי לבדיקות רופא וגם עשה בדיקה אחת בעצמו ככה שהענין מובע בדרך אחרת

ת פ ו ז ה

New member
אוףףף כתבתי לך וזה נמחק

נסיון נוסף אין סיכוי למצוא את החצי השני שלי פה או בכל פורום אחר כי הוא לא מחובר לענין של הפורומים הוא כן מתענין בתהליך שלי להיכנס להריון הוא מלווה אותי לכל השיחות עם הרופא וגם עשה בדיקה אחת בעצמו ככה שהענין בא לידי ביטוי בדרך אחרת משאלות בפורום

גברים הם "פרקטים" ונשים "רגשיות"

ככה אחי טוען... וגם בעלי... אז להתעסק עם הריונות ושאר נושאים בפורום ולדבר על הנושא מבחינתם זה לא פרקטי... זה לא תורם לכלום (כמה שהם טועים! זה כל כך תורם!)... אז הם לא פה... אני ממש לא מסכימה איתם אבל מה לעשות - ככה הם חושבים (רובם)... ולדעתי הם מפסידים המון בחיים בכך שאינם ממצים את הצד הרגשני של החיים לפעמים... או שאולי קל להם יותר?... חוץ מזה לדעתי היות וההריון מבחינה פיזית מתרחש אצל האישה - זה טבעי שאנחנו נעסוק בו יותר... לא?

blue4u2

New member
מצטערת לחלוק עלייך אבל זה לא תמיד

ככה....יש הרבה גברים "שיכולים להתחבר לעולם הרגש שלהם", ראי דוגמת עובדים סוציאליים/פסיכולוגים גברים (וזה לא חובה מבחינת מקצוע אלא בכלל זה עניין של אישיות). אם תציצי בפורומים אחרים - תמצאי לא מעט גברים - שכותבים גם על דברים רגשיים ולאו דווקא פרקטיים. "הגברים בוכים בלילה"...
גם אם הם ממצים את הצד הריגשי פחות מאיתנו, הנשים - זה לא אומר שהם לא ממצים אותו בכלל....(ואני אומרת את זה מתוך ניסיון - ממקצועי ומהתנדבות שאני לוקחת בה חלק כיום ושומעת המון גברים בוכים...כן, כן - זה קיים). בכל אופן - אני פשוט חושבת שזה עניין אישי של אופי ואי אפשר להכליל את כל הגברים תחת קטגוריה אחת כמו שאי אפשר לעשות כן עם הנשים
אבל זו דיעה אישית

אני שמחה לשמוע שאני טועה!

כנראה שיש לי כשרון להיות מוקפת בגברים מהסוג ה"פרקטי"....
לא התכוונתי להכליל (אני נגד הכללות באופן עקרוני) אלא לטעון שמבחינה סטטיסטית יש יותר גברים "פרקטים"... אבל שוב, אם אני טועה - מה טוב!

blue4u2

New member
לא אמרתי שאת טועה, כל אדם זכאי

לדעותיו ולכן הדגשתי שזו "דיעה אישית" ואגב, עיזבי כישרון - אני בטוחה שבורכת בגבר "פרקטי" (לטענתך) אבל נהדר באותה המידה (ואולי קצת תבדקי פנימה פנימה ותגלי שיש בו גם רגש...)

אה! זה לא קשור אחד לשני ../images/Emo6.gif

הגבר שלי פרקטי אמנם אבל בפנים יש לו גם המון רגש... הוא רק לא בוחר להסתכל על העולם דרך משקפי הרגש כמו שאני עושה (יחסית אליו... לא תמיד). ואגב, הכל נכתב בקלילות - לא לקחת אותי יותר מידי ברצינות (רק קצת!) וכמובן שכל אחד זכאי לדעתו ושום דבר בעולם הוא לא שחור-לבן או פרקטי-מול-רגשני... הכל גוונים של אפור....

blue4u2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif סבבה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Galit29

New member
הבעל שלי פעם הציץ וראה איזה

הודעה על הפרשה והוא די קיבל מזה הלם...הוא חושב שאנחנו יפות כל הזמן כמו אחרי מקלחת ואיפור וסגור על זה שנשים לא מפליצות
. אז הוא אמר שהוא מעדיף לא לדעת הכל בפירטי פרטים. אבל זה רק מרגישות יתר אצלו המתוקי הזה.... כלכך מתגעגעת אליו הוא בחו"ל עכשיו!

tich

New member
נקמה, אני

הגזמת נשים לא יודעות איך עושים את זה

blue4u2

New member
ממש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif נכנסת פעם ל..

שירותים ציבוריים ובדיוק לפנייך נכנסה אישה "קשישה" יותר (ויסלחו לי הקשישות...) ושמעת את "נפיחתה" האלקולית????????? אם זה לא יצא לך - לי זה קרה (אני אפילו חושבת שזה היה בדיזינגוף סנטר מתישהו) וזה היה משהו מזעזע, לא הפסקתי לצחוק בתא שלי ובעלולי לא הבין למה אני יוצאת מהשירותים עם כאבי בטן וצחוק היסטרי
חחחחחיייייייייחחחחחחייייייייייחחחחחחחחיייייייי

סנונית 1

New member
דווקא יש כאן ../images/Emo11.gif

נכון שאנחנו מתעסקות עם העניין יותר אבל בעלי לפעמים מגיב ובעלה של בלו וראיתי גם גברים אחרים שואלים שאלות. אז הם פחות אינטנסיביים מאיתנו אבל הם פה גם בקריאה פאסיבית.

למעלה