שאלה....

Hinata

New member
שאלה....

דבר ראשון אני חדשה... אז נעים מאוד :) אני הולכת לשאול פה שאלה ואני מבקשת מיפי נפש למינהם, מתחסדים ומתחכמים לא לענות :) אם הייתם רוצה להתאבד... איך הייתם עושים את זה? :) אשמח לשמוע... אני אישית חושבת שיהיה נחמד למות מתה צמחים רעיל ולשתות אותו לפני השינה.. :)

לא משו

New member
...

זה איזו חתימה של מישהו סכינים זה כואב, והנהר רטוב, חומצה עושה כתמים, וסמים עוויתות איומות, אקדחים זה לא חוקי, וחבל יכול להיקרע, גז מסריח למדיי, אז עדיף כבר לחיות ודי. ולחתימה שלי:

*superstar*

New member
קודם כל וולקאם!../images/Emo24.gif

דבר שני! להתאבד? כדורי שינה.. יש לי משהו נגד חנק.. עושה לי רע רק לחשוב על זה.. *דיד*

ברוכה הבאה!

ואני לא אענה לך על השאלה, כי נראה לי שאני נכנסת לקטגוריית ה"יפי נפש, מתחסדים ומתחכמים". אבל אני חייבת לשאול ומקווה שתעני: מה פתאום את חושבת על דברים כאלה? כל כך רע בחיים?

Hinata

New member
המ...

אין לי כח להכנס לאמת על חיינו... רק אגיד שטוב ורע זה מושגים שאנשים המציאו תחת המילה מוסר... שגם את זה המצאנו... בכל מקרה אין באמת טוב ואין רק וגם מוסר מילה נורא יחסית... וחוץ מזה גם ככה כלום לא באמת משנה ובלה ושם ופה. לא הבנת? יופי! שאלה הבאה...

../images/Emo12.gif

מסכימה לגבי הקטע שאנשים המציאו את המוסר, ואת מה שטוב ורע, ושזה דבר יחסי. אבל מה הקשר??? חצי מהדברים בעולם זה דברים שאנשים המציאו! ולמה את אומרת שכלום לא משנה גם ככה? סלחי לי, אבל באמת לא הבנתי. אבל לפי הגישה שלך אני מבינה שלא יתפתח מזה דיון עמוק מדי, אז אני אוותר. בכל מקרה, אני מקווה שתלמדי לראות שכן יש משמעות לחיים, ושתהיי קצת יותר אופטימית. בהצלחה. רזיה.

למעלה