שאלה... מה אני עושה אם בטופס הירוק יש לי כתובת לא נכונה? אפשר להוציא טופס חדש???
P P i T z New member 13/9/03 #1 שאלה... מה אני עושה אם בטופס הירוק יש לי כתובת לא נכונה? אפשר להוציא טופס חדש???
A apple smoke New member 14/9/03 #2 אם הכתובת לא נכונה תתקשר למקום שבו הוצאת את הטופס ותשאל אם אצלם אפשר לשנות - יכול להיות שיגידו לך שזה במשרד הרישוי.
אם הכתובת לא נכונה תתקשר למקום שבו הוצאת את הטופס ותשאל אם אצלם אפשר לשנות - יכול להיות שיגידו לך שזה במשרד הרישוי.
B bill clinton New member 14/9/03 #3 תלך תוציא חדש מה אכפת להם? בכל מקרה זה לא עולה כסף. אפילו לא תצטרך להצטלם שוב כי התמונה שלך כבר במחשב.
תלך תוציא חדש מה אכפת להם? בכל מקרה זה לא עולה כסף. אפילו לא תצטרך להצטלם שוב כי התמונה שלך כבר במחשב.
L likig New member 15/9/03 #4 רצוי מאד-חדש../images/Emo73.gif מסיבה פשוטה,לאחר שתעבור מבחן מעשי הרישיון ישלח לכתובת שבטופס. לכן רצוי להוציא טופס חדש להצמיד את הטופס הישן לחדש שלא יהיה צורך בבדיקות עינים מחדש הוצאת טוס חדש בתחנת מ.ס.י עם תעודת זהות שבה הכטובת הרצויה.
רצוי מאד-חדש../images/Emo73.gif מסיבה פשוטה,לאחר שתעבור מבחן מעשי הרישיון ישלח לכתובת שבטופס. לכן רצוי להוציא טופס חדש להצמיד את הטופס הישן לחדש שלא יהיה צורך בבדיקות עינים מחדש הוצאת טוס חדש בתחנת מ.ס.י עם תעודת זהות שבה הכטובת הרצויה.