שאלה

שיריג

New member
שאלה

אני בחורה בת 23, חזרתי בתשובה לפני שנה, ואני רוצה לצאת לשידון ולהתחתן עם בחור דתי, אבל אני עדיין לא מוכנה לשים כיסוי ראש ואני עדיין לא מוכנה לעשות חתונה מופרדת וכו', ולכן עד עכשיו לא יצאתי לשידוך.. האם אפשר לעשות משהו??? האם אני חייבת לוותר על הטלויזיה, ואסור שיהיה לי בבית טלויזיה??? אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, מצד אחד אני רוצה כבר להתחתן אבל ...

א77

New member
חזרת בתשובה ו.. ו...

תכלכלי מעשייך בבינה יתרה. כוונתי לכך, שאם את יודעת שחזרת בתשובה וזה מה שאת, בלי כיסוי ראש [לא הלכות הכיסוי הוא הנושא שהעלית] ועם טלויזיה. ואת יודעת שאינך כרגע בתחנה ואת ממשיכה הלאה יותר מאוחר לכיוון הדת, אז מה הבעיה לחפש ולמצוא מישהו המתאים לך. אלא אם כן את מודעת לכך שבעוד זמן מסויים תצעדי ותתקרבי עוד אל הא-ל, אז יש לחשוב פעמיים ויותר, כי להתחתן כדאיי אם זה למשך כל החיים. ובמצב זה אוליי כדאיי להמתין מעט. בכל מקרה, גם כשתמצאי זיווגך משמים בלי כיסוי ראש עם טלויזיה. או עם כיסוי בלי טלויזיה, הרי אוליי במשך הזמן תמשיכו בצעידה משולבת יחדיו לכיוון הדת. יש אתר הנקרא "דוסידייט", שם ניתן להכיר מכל הסוגים שבין הדתיים. אם נרשמת שם, היי כנה, והשם הטוב יהיה בעזרך. והנה גלויה עתיקה בת כמאה ועשר שנים המתארת את הבחור שאוטוטוטו עומד להתארס עם אותה כלה צנועה וחסודה שמעבר לשולחן. זאבי.

אלון א

New member
חתן בס"ד .../images/Emo39.gif

אים את רצינית ומעוניינת בחתן מסורתי חיזרי אליי עם פרטים. זה לא עבורי, אני איש נשוי + שלושה ילדים. בכול מקרה שיהיה לך אושר והצלחה שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה. שנה טובה.

למעלה