שאלה..

half moon

New member
שאלה..

בקשר ללימוד התיאוריה..רציתי לדעת מאיזה ספרים אתם לומדים? והאם בספר"הנהיגה-הדרך המהירה"יש את כל החומר שצריך? (אני יודעת שיש גם אתרים שמהם אפשר ללמוד,השאלה שלי היא על הספרים)

תלוי

בספר הכחול יש שם את החומר, יש אנשים שלומדים משם ועוברים אבל זה לא מלא. במבחן היו לי הרבה שאלות (בואי נגיד 10) שלא היו בבנק שאלות של הספר וזה מרגיז, ובגלל זה נכשלתי.

funnydog

New member
מסכים במאה אחוז

גם אני התפלאתי אחרי המבחן שלי איך זה שבספר שרוב האנשים לומדים ממנו אין בעצם את כל החומר ואין התייחסות להרבה דברים שיש במבחן. ניסיתי לברר את העניין גם אצל המורה שלי וגם במשרד הרישוי, במשרד הרישוי לא ממש ענו לי אבל מה שהבנתי זה שהספר הזה הוא לא ספר שמאושר על ידי משרד הרישוי. חוץ מזה עצבן אותי שקניתי את ההוצאה של 2004 (למרות שהיה לי מחבר את 2002) וכמעט לא עשו שינויים למרות שבתאוריה יש הרבה שאלות חדשות מהשנה!!! סתם זרקתי 80 שקל ובסוף נכשלתי תאוריה ראשונה.

half moon

New member
אז בעצם..

אתם אומרים שכדאי ללמוד מהאתר ההוא? או שאולי יש ספר אחר טוב?

N I R VA N A

New member
לדעתי

האתר ''למד'' יפתור לך את כל הבעיות - יש שם את רוב בחומר שיהיה בבחינה, יש מבחנים לתרגול - בקיצור אתר ממש מעולה...

idandi

New member
השאלות בבנק השאלות יותר דומות

לאלה שיהיו במבחן מאשר באתר למד.

N I R VA N A

New member
צודק

אבל לדעתי הבעיה היא לא השוני או הדמיון בשאלות - אלא העיקרון עצמו - זאת אומרת - אתה בכל זאת לומד, וזוכר יותר טוב את החומר, לומד לחשוב ולענות על השאלות - לא רק לחרוש ולשנן... בקיצור כמו תרגול טוב כזה... ותיקון קטן מההודעה הקודמת: רוב בחומר = רוב החומר

funnydog

New member
הבעיה היא בניסוח שלהם

השאלות בלמד מנוסחות אחרת מבבחינה וזה מבלבל, וגם חסר להם נושאים. ללמוד רק משם זה בטוח לא מספיק.

למעלה