שאלה...

שאלה...

אני רוצה להתחיל ללמוד קפוארה,אבל אני כאילו על הפנים בכל הקטע של הגילגולים גלגלונים וכל אלה...כאילו אני ממש על הפנים...אפילו גילגול קדימה על הריצפה קשה לי לעשות,ואני באמת רוצה ללמוד קפוארה... אז השאלה היא האם בעצם יש תקווה?זאת אומרת,אני יכול להגיע לשיעור בלי לדעת ממש ממש כלום? תודה מראש

BiAAcH

New member
בטח....

ממש לא כולם מגיעים עם בסיס פשוט של גלגלונים וכאלה (שד"א לא לוקח הרבה ללמוד), עם הזמן אתה תתקדם ותראה שמה שאתה לא יכול לעשות עכשיו אתה כבר תעשה עם יד קשורה ועיניים עצומות

Ze Colmeia

New member
ילד...

קפואירה זה לא רק גילגולים קדימה אחורה ולצד....מאיפה אתה נמליץ לך על קובצה

jennie 00

New member
ברור שיש תקווה

אני מכירה הרבה אנשים התלחילו כמוך שאפילו גלגלון לא ידעו והיו קרשים מוות והיום הם תותחים!!! זה הכול עניין של רצון וד"א מאיפה אתה באמת?????

ברור...

אני יודע שקאפורה זה הרבה יותר מגלגלונים וגלגולים קדימה,אבל הבנתם את הכוונה...סבבה... אני מאזור בית ינאי,מכמורת,כפר ויתקין...אתם יכולים להמליץ על מקום טוב באזור עם מדריך\מדריכה סבבה שלא יאבדו סבלנות איתי?

jennie 00

New member
אממממ...

אז ככה יש קבוצה בבית יצחק !...אני לא יודעת מה יש ממש באזור שלך... אבל אני בטוחה שתוכל לבדוק באתר של קפוארה ישראל www.capoeira-israel.com

BiAAcH

New member
אני ממכמורת...

מאיפה אתה בדיוק?? אני מתאמן בנתניה, אבל יש גם ברופין, אצל תמר אם אני זוכר נכון, ויש בבית יצחק כמו שג'ני אמרה...

BiAAcH

New member
לא...

זה באיזה מתנ"ס שליד בי"ס יסודי בפולג...

למעלה