שאלה...

שאלה...

הבאתם פה פעם קישור שעוזר לגלות את תאריך הלידה של הגילגול הקודם... אז נגיד שלמשל מישהו נולד ב31.12.1987 לא יוצא תאריך לידה כי 0=31-31 ו0=12-12 ולאחר חישובים... יוצא 0.0.1483...מה עושים במקרה של מישהו שנולד ב31.12?

I am a freak

New member
"תגובות"

באמת כדאי לקרוא את התגובות למאמרים... לפעמים, יש שם תשובות
"אם נולדת בחודש ה-12 סימן שבגלגול הקודם נולדת באותו חודש" זה הכי קרוב לתשובה שאני יכול לתת לך. בהצלחה
הפריק.

Nizzan Cohen

New member
חחחח.....

זה אומר שמי שנולד ב-12 ניגזר עליו תמיד תמיד תמיד להיוולד ב-12
זה מעיין לופ כזה. עוד נקודה למחשבה היא.... שהאנשים פה שמאמינים בקיום חיים מחוץ לכדה"א ובגילגול נשמות - אם נישמתכם מיתגלגלת לכוכב אחר, משך השנה שם שונה לחלוטין (כי השנים בכדה"א נימדדים לפי השמש). אז..... - וואלה, נקודה למחשבה

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

אם תקח את משך השנה שלנו כמדד... ~באופן יחסי~ תוכל להסביר את זה. הרי, תמיד אפשר למצוא יחס בין דברים- כנראה יש גם יחס בין שנים של כדה"א לבין שנים של כוכבים אחרים. הפריק.

true fate

New member
קודם כל אני...

מתנצל שאני מעלה את העץ הזה מתחתית הפורם, פשוט יש לי משהו לאמר בקשר לנושא. אני לא מסכים איתך שי בקשר לעמדה שאז הוא נולד באותו תאריך, מסיבה אחת פשוטה, אחת המטרות של גלגול נשמות היא להסתכל בדרך שונה כל פעם על החיים, בתור בן אדם שמאמין באסטרולוגיה כמוך (אני מניח כי ראיתי את ההודעה על הירח ומשל סרטן בעץ על צדק) אתה בטח תסכים איתי שבנאדם שנולד באותו יום יהיה בעל אופי דומה ואז בעצם הגלגול נשמות מפסיד סגולה מיוחדת שלו, אז או שהאתר טועה בכלליות בשיטת החישוב שלו, או שאתה טועה בהשארה שלך, או שאני טועה ועוד אלפים כמוני אשר מאמינים בגלגול נשמות כסגולה ללמידה על החיים ברכים שונות.

למעלה