שאלה

yanit

New member
שאלה

אני נשואה כבר 3 שנים, ויש לי ילד בן 9 חודשיים, אני צריכה הצעות איך להחזיר את ההתלהבות שהייתה לנו לפני בואו של הילד, אני מרגישה שהסקס שלנו נורא שגרתי אין חידושים, למרות שאני מאוד משתדלת, אני נכנסת לאינטרנט לוקחת רעיונות, ומישמת אותם, אז פעם ב.. יש איזשהו חידוש, אבל כמו שכולכם יודעים זוגיות זה דבר שדורש המון השקעה, כמו הטיפול שלי בילד שלי ככה אני רוצה לטפל בזוגיות שלי. למישהו יש הצעות איך לפלפל את הזוגיות שלי מכל הבחינות רומנטית סקסית וכו'.

ELP

New member
ספונטניות היא התשובה

אל תתכנני חידושים דרך האינטרנט, בא לך על הבוקר למרוח עליו קצפת וללקק, תעשי את זה בלי לחשוב פעמיים. השאלה היא אם הוא עדיין מושך אותך כי אם לא בחיים לא תצליחי להסתיר את זה וכבר זה מספיק בשביל להוציא את החשק, השאלה הזו גם מופנית לכיוונו ברור שזה לא חד כיווני. וסתם בא לי לתת מטאפורה : כשאוכלים סטייק, הביס הראשון עסיסי פשוט טעם גן-עדן, בביס השני הוא כבר פחות מרגש וכך הלאה בשביל זה לוגמים יין בין כל ביס, אולי את צריכה את היין הזה?

Liroy26

New member
הדבר הראשון שחשוב לעשות

לדעתי הוא לשתף את בן הזוג בתחושה. יכול להיות שהוא נכנס לאיזו מן שגרה והוא לא מודע לכך לשחיקה שקיימת בכל זוגיות ארוכה בפרט שיש בתמונה גם ילד. הארת עיניו לגבי הנדון יכולה לגרום לו לחפש דרכים איך לפלפל את הזוגיות מהצד שלו ולרתום אותו למשימה כך שלא תרגישי שאת מנסה ומשתדלת ומצידו אין עודף התלהבות. דרכים לגיוון: משחקי תפקידים. סקס במקומות שונים ועדיף ציבוריים. שלישיה או חילופי זוגות - המחשבה מרתיעה אבל שווה לנסות, מקסימום לא יתאים לכם.

yanit

New member
תגובה

האם את נשואה? יש לך ילד? כי מאוד מעניין אותי אם נישאת את ההצעה האחרונה שנתת לי, אני בטוחה שבעלי לא יתנגד. אותי זה מאוד מפחיד.

איך יהיה לו ילד והוא בכלל בתולה?../images/Emo3.gif

וחוץ מזה, לירוי בכלל גרושה.דהיינו, בעלו כבר לא בא לו על בעלו. מקווה שזה מבהיר את העניינים במקצת.

Liroy26

New member
יקירתי

אולי לא שמת לב אבל זהו פורום "סקס וזוגיות גאה". לירוי הוא בחור. אין ספק שלהכניס צד שלישי למיטה זה מפחיד ואני מאוד מסכים עם זה, לכן עצתי הראשונה היתה דווקא לשתף את בעלך בנדון.

למעלה