שאלה

• פותח הנושא TIFS
  • פורסם בתאריך

TIFS

New member
שאלה

בתאריך 13.08 הייתי ביום ה - 15 למחזור עשיתי ערכת ביוץ והיו 2 פסים, אני ובן זוגי "יצאנו לעבודה". בתאריך 14.08 הייתי ביום ה - 16 למחזור עשיתי ערכת ביוץ והיו 2 פסים, אני ובן זוגי "יצאנו לעבודה". בתאריך 15.08 ו 16.08 (שישי - שבת) שהייתי בימים של 17 ו 18 מתחילת המחזור לא עשינו כלום אתמול והיום אני מרגישה קצת כאב בצד שמאלי. האם זה אומר שפיספסנו את הביוץ??????????????. יש לציין שלפני ה - 13.8 לא היו קווים על הערכת ביוץ. אשמח לקבל תשובה

קובולט

New member
שאת אומרת "יצאנו לעבודה" אז???

יצאתם לעבוד מחוץ לבית או עבדתם על ביבי???? אני מקווה שעבדתם על ביבי ואז.... נחכה לשני פסים על בדיקת ההריון הביתית שאני מזכירה שאפשר לעשות ביום ה14 ליום הביוץ, ז"א שבועיים מה 13 לחודש!!!!

TIFS

New member
כמובן שמדובר בBABY אם זאת...

השאלה שלי היא אם פספסנו את הביוץ?? לחכות ל - 2 פסים זה תהליך שיקרה בין כך ובין כך אבל את יודעת עד שהזמן עובר אתה מנסה להבין אם אפשרי או לא??

פּוֹנְג

New member
ממש לא מחייב

הכאבים מעידים על משהו בתהליך הביוץ, אבל אם אין בדיקת US לא ניתן לדעת, מה בדיוק. זאת אומרת שהכאבים האלו יכולים גם להיות אחרי הביוץ. אם הערכה העידה על ביוץ ואתם עשית את המוטל עליכם
אז גם אם הביוץ הוא באמת היום, הזרע עדיין יכול לחכות לביצית. ומכיוון שעשיתם מנוחה כל השבת, אני חושבת שהערב זה זמן טוב לחזק עוד קצת את העניינים שם

TIFS

New member
אכן ניתן חיזוק היום אבל זה ממש מדכא

לחשוב שאולי פיספסנו

למעלה