כלום. על תעשה את זה!!! אין שום סיכוי שהם יוכלו להאכיל את התוכון. פינקים הם לא תוכים!!! מבנה המקור שלהם שונה, המזון שלהם שונה ועוד. תכנית גם אם נורא ירצו הם לא יצליחו!
כשהם בוקעים הם מועברים מיד להאכלת יד של בני אדם. היונה לא יכולה לגדל את הארות. הפינקים בהחלט יוכלו לדגור על ביצי תוכונים אבל לא יוכלו לטפל בגוזלים בשום פנים ואופן!!!
האם ניתן לגדל פינקים ותוכונים יחד,האם אין חשש שהתוכונים ינשכו את הפינקים וירדפו אחריהם?והאם ניתן להוסיף גם קוקטיל אחד או שתיים לחגיגה.....פשוט הקוקטיילים ממש גדולים ביחס לפינקים ואני לא רוצה שיזיקו לפינקים .... ושאלה נוספת:זה נכון שאם יש קנר (או כנר ,אני לא בטוח איך לאיית...) בקירבת תוכי אז התוכי ילמד לשיר כמו הקנר? תודה מראש
אומנם לא באותו משך זמן אבל יש דימיון... אבל אני לא בטוח שכל תוכי יכול לעשות זאת, אני ראיתי פעם ג'אקו שעושה זאת, כי הם בעלי חיקוי מעולה, אבל לגבי תוכים אחרים, זה יהיה להם קצת יותר קשה...
יש כאלה שאומרים ששלושת הסוגים האלה מסתדרים כמו שצריך. מצד שני, הרבה אנשים אומרים שהם יפריעו אחד לשני להתרבות, ולא תקבל תוצאות מקסימליות (למרות שעם שלוש מכונות רביה כאלה, אני לא יודע כמה משמעותי זה יכול להיות).