שאלה

bilbolim

New member
שאלה

שמעתי שאם מדברים על רוחות אז הן עלולות לחשוב שאנו מזמינים אותן ולבוא, זה נכון? ועוד משהו, רוחות של חיות עלולות להזיק לי, כי הייתה לי צינצילה ששנאה אותי והיא מתה בגללי... היא ברחה לי ואני רדפתי אחרייה ואז היא התנגשה בקיר וקיבלה זעזוע מוח ואחרי כמה ימים מתה
אז אני מפחדת שהיא תחזור לפגוע בי...

Candytuft faery

New member
מה זה צינצילה?

נשמע מצחיק. אבל אני לא צוחקת מתוך כבוד למתים. וגם כי אני אוהבת בע''ח. לא נראה לי שצינצילה תבוא לרדוף אותך. למרות שאם לדבר על מישהו יותר מידי זה מזמן אותו, לדעתי כמובן. זה מין גלי מוח טלפאתיה שמזמנים... אולי..

Nizzan Cohen

New member
מכרסם מצ'ילה

אפור עם פרווה רכה רכה רכה (הסיבה שביגללה צדים אותו). יותר קטן מארנבת אבל יותר גדול מארנבון. יש לו עוזניים כמו של ארנבון. וזנב שעיר ארוך יחסית ויפה.

peter Wi

New member
ארנבון

הוא ארנב בר, והוא בהרבה יותר גדול גם מארנבת הבית המבוייתת וגם מארנב ננסי. -שכנראה אליו התכוונת.

Nizzan Cohen

New member
היתכוונתי לארנב ננסי... המממ...

... לא בא לי ליתווכך אז ניתפשר על ארנב קטן ?! ואני לא בטוח שארנבון הוא ארנב הבר. לא חשוב.

בואי נגיד ש..

נראה לי שלצינצילה מנוחתה עדן יש דברים יותר חשובים לעשות מאשר לבוא לרדוף אחרים(בכל זאת כולה צינצילה)בטח היא נהנית עכשו בגן העדן של הצינצילות אם יש דבר כזה,מי מכיר מיקרים עם רוחות רפאים של חיות? שלך חנה גונן

Nizzan Cohen

New member
בדיוק לא מזמן חשבתי על זה.

רוחות. מדוע רוחות של אנשים כל כך נפוצות ? ואילו על רוחות של חיות שומעים מעט מעוד ? שהרי כידוע.... רק מיספר החיפושיות בעולם מגמד את מיספר האנשים... אם כן - מדוע אין אנו שומעים על חיפושיות\מדוזות\כלבים\לטאות רפאים ?!

I am a freak

New member
אולי כי הם לא יכולים לדבר בשפתנו../images/Emo35.gif

אני לא ממש יודע תשובה מדוייקת, אלא אני משער- בצורה הארצית והשטחית, עם בני אדם אנחנו מתקשרים יום יום. בכל דרך שהיא. עם חיות אנחנו מתקשרים- אבל הרבה הרבה פחות. לכן, יכול להיות שהפגישות עם רוחות של חיות- הן יותר מעטות. עוד סיבה שאני יכול לחשוב עליה היא- רוחות רפאים נוצרות לרוב כאשר האדם, לדוגמא, מת ויש לו נושא לא גמור או בעיה שמונעת ממנו להמשיך הלאה. כשחושבים על זה, לבני האדם יש בעיות מובנות וסבירות- בעיות משפחתיות, קשר הדוק למישהו ארצי, בעיה כלשהי וכו'. אבל, אילו בעיות כאלה יכולות להיות לחיות
חתול רדף אחרי עכבר ברחוב, באה מכונית ודרסה אותו (בעעע) 1. זה יכול למנוע מהנפש שלו להישאר במישור הזה
2. הוא בכלל יכול להבין שזו בעיה
תחשבו על זה, הפריק.

למעלה