שאלה...

מירב8

New member
שאלה...

המחזור האחרון שהגיע הגיע קצת באיחור וקצר וחלש מתמיד הלכתי לרופא שלי, הוא בדק ואמר שיש לו חשד לציסטה קטנה הוא אמר שמחזור היה מוזר בגלל שינויים הורמונליים ולכן שלח אותי לאולטרסאונד בהפניה הוא כתב איזה בדיקה צריך (אגן קטן...) ובמידת הצורך דופלר. אם הבנתי נכון דופלר זה הוצאת הציסטה ולכן זה חייב להעשות ע"י רופא ורק במכונים מסוימים ניסיתי לקבוע תור ואחרי אינסוף הפניות ממכון למכון אמרו לי שצריך לקבוע את התור עד 10 ימים אחרי המחזור (שזה מקסימום יום שישי) אבל אין להם תורים ולכן קבעו לי רק לחודש הבא... מה זה אומר על החודש הזה? למישהי היה נסיון דומה? תודה, מירב.

פּוֹנְג

New member
זה אומר שהחודש תנסו שוב להכנס להריו

ואף אחד לא אמר שציסטה בהכרח מפריע להיקלט. דופלר זה לא הוצאת הציסטה, אלא זה US עם סאונד שמאפשר לשמוע את זרימת הדם (אני חושבת
) אני חושבת שלא כל כך מהר מוציאים ציסטות וגם יש להן לעיתים נטייה להיספג בגוף לבד. תשובות מקצועיות יותר תוכלי לקבל בפורום רפואת נשים.

Galit29

New member
לידיעתך../images/Emo70.gif

רוב הרופאים ממליצים להכנס להריון במקום ביצוע כל הפעולות הפולשניות להוצאת הצ'יסטה, כך היא מתמוססת לבד. מעבר לזה שגם גלולות למשך 3 חודשים לא יותר ממיסות אותה, אבל אותן אנחנו לא אוהבות. אז פשוט תוודאי שזה אכן צ'יסטה ותכנסי להריון. קדימה

tich

New member
בדרך כלל

הציסטה נוצרת לאחר ביוץ תקין ומתמוססת לאחר הוסת. אצלי התגלתה ציסטה לפני כחודש והרופא שביצע אתצ האולטראסאונד המליץ על בדיקה נוספת, הרופאה שלי המליצה לי לא לעשות את הבדיקה ופשוט להיות במעקב. החודש הציסטה נעלמת מהשחלה הימנית וכעת יש שתיים פשוטות בשחלה השמאלית. הרופאה הסבירה לי שציסטה מופיעה לאחר ביוץ וככה לפחות יודעים שאת מבייצת.

מירב8

New member
מגניב, לא ידעתי...

אין שום בעיה אם להכנס להריון יפתור את הבעיה אז בסדר - אני מוכנה להכנס להריון נו... נו... עוד לא בהריון נו... עדיין לא...
תודה.

למעלה