שאלה !

שאלה !

ראיתי את התמונה של אחת מחברי הפורום כאן .. והיא פשוט נראת מדהים ומתאפרת מדהים .. אתם יכולים להסביר לי איך עושים את השחור ככה מסביב לעין ?

אממ ..

זה בטוח .. חח אני שואלת גם אותה וד"א נירית הסטלנית ! את נחמדה .. יש לך מסנג'ר ?

BabyDoll18

New member
זה מחמיא לי נורא...

אז קודם כל תודה על המחאה ואני אעזור לך ברצון... הכי קל שאפשר... אם הפנים שלך נקיות או שאת מתאפרת במייק אפ וכל הבלה בלה אז פשוט שהעיינים יהיו נקיות לאיפור...כמו כל פעם כשאת מכינה אותן לפני הצללה.. שימי שחור בתוך העין למטה...הכל לכל האורך גם בחלק הפנימי של העין שקרוב לאף.... :) ובקשר לצללית... אממ קחי אם יש לך מברשת מיוחדת כזו שפיצית או להשתמש בדברים הקטנים האלו כמו הקייסמי אוזניים חיחי... וממש בעדינות ובזהירות תעברי מתחת לעין תציירי מין פס דק/בינוני לכל האורך... עכשיו...לחלק העליון אממ...כל העפעף התחתון עם צללית שחורה ממש הכל...לא כל העפעף...רק מה שאממ איך להסביר את זה הכי קל... שלא תביני לא נכון אני עדין לא ישנתי מאתמול אני די מבואסת גם כי נכשלתי בתיאוריה ראשונה שלי...5 טעויות... :( אני קצת עצובה וקצת הרבה עייפה... אה כן איפה היינו...אממ...כל החלק של העפעף...החלק החצי עיגול הזה שכשאת פותחת את העין הוא מין נעלם כזה.... וברמת העיקרון ליצור מין שפיץ/פינה בקצה העין הקצה החיצוני...מין מראה חתולי ושובבי וסקסי... אם יש לך שפתיים מלאות אז בכלל...רק להוסיף מעט סומק חום אדמה אינדיאני (אם הפנים שלך בהירות...) ושפתון שקוף...משהו מטורף...אל תשכחי לרוב זה הולך עם שיער חלק למראה קלאסי...מה שדורש שימלה שחורה (לרוב) פשוטה עם מחשוף נדיב ושרשרת עדינה...והעיינים עושות הכל! או עם שיער פרוע ומתולתל...מנופח...ואיזה בגד בצבע שובבי... כן כן הפכי להיות סטייליסית בין רגע...כזו אני...אוהבת הכל ביחד... אם תרצי עוד עזרה לנסות משהו אחר אני אשמח לעזור זה ממש כיף...נותן הרגשה טובה לדעת שאני יכולה לעזור בטיפים חמודים... יש עוד תמונה נוספת לזו שראית...רואים רק עין אחת...(נדמה לי)

חשבתי שאת לא יודעת להתאפר

נשמע דווקא שכן...למה אמרת שאת לא יודעת אם את מחלקת לה עצות איך להתאפר?

היא בטח התכוונה בכלליות...

אני גם לא יודעת להתאפר.. אבל יש שני דברים שאני יודעת.. ואני עושה אותם ממש יפה.. אבל מלבדם... אני אסון...

יוו ..

תודה ! ברגע שאני יסדר גבות ארגגגגג יום רביעי .. הם לא הכי דקיקות עכשיו .. אני ינסה .. ונירית .. אני יוסיף אותך שאני יתחבר .. לוב יאאא תנקסססססס

רינתוש,

יש לך פנים עדינות,את לא חושבת שזה יראה עליך כמו בעע? אני לא יכולה לתאר אותך עם שחור כזה עמוק מסביב לעיניים. [[בלי להעליבב,אבל יש לך פנים עדינות יפות כאללה,אז תלוי איךז ה יראה]]

אממ ..

מורנו'ש בובע .. כבר ניסיתי ולדעתי זה התאים .. אפילו שהפנים שלי קצת עדינות

למעלה