שאלה

• פותח הנושא Ly15
  • פורסם בתאריך

Ly15

New member
שאלה

לפני כמה שנים (לא זוכרת כמה אבל די הרבה) הייתה פרסומת למילקי, בכיכובה של סנדי בר. בפרסומת סנדי בר "נשפטת" בגלל שגנבה מילקי מהסופר, אם אני לא טועה. בכל מקרה, מישהו יודע מה המילים של הפרסומת? או לפחות מה היה השיר שעליו "הלבישו" את המילים של הפרסומת? אני חושבת שהשיר היה של מקרנה (נוסטלגיה...) אבל אני לא בטוחה. אולי מישהו בכל מקרה זוכר?

פגעסוס

Well-known member
הפרסומת מבוססת על המקרנה ../images/Emo26.gif

לא זוכר את 3 השורות הראשונות של השיר... אבל באופן כללי הוא הולך ככה. התובע: X X X מהידיים היא לקחה לי את המילקי סנדי (הנתבעת): אוי לא ידעתי מה קורה והתמכרתי מילקי פיתה אותי ותכף התמסרתי כבוד השופט בבקשה על תבעס מילקי הורס הסניגור: צריך להתחשב בחולשתה של הגברת יש לה אופי טוב וגם יאכטה בכינרת הקלדנית: את המילקי היא גנבה ואם לא אני צנצנת סנדי (הנתבעת): אני מתחננת השופט: יש נסיבות מקלות למילקימאניה זה אני למדתי בבית-ספר ברומניה אז תנו לי מהמילקי לפני שאתבעס מילקי הורס כולם: יש חגיגה יש אליפות הכל סבבה שירים ושערים מנהריה עד כפר סבא השופט יצא גדול ושוב קרה פה נס מילקי הורס

פששש סחתיין!

איזה זיכרון, כל הכבוד. קחבלת תשובה די מלאה לשאלתך הייתי אומר, לא?

orend123

New member
כל זה התחיל

כל זה התחיל אתמול בצהריים יצאתי מהסופר השעה היתה כבר שתיים אוי איך טעיתי שלא ראיתי מהידיים היא גנבה לי את המילקי... ככה השיר התחיל :)

Ly15

New member
וואו איזה זיכרון!

תודה אנשים! לא זוכרת איך הנושא עלה אצלנו, אבל בכל מקרה- פתאום נזכרנו בפרסומת וזה פשוט שיגע אותי שלא זכרתי איך זה הלך! בכל מקרה- תודה רבה!

למעלה