שאלה:

Wainshtein Lev

New member
שאלה:

בעיקר לTED, אבל אשמח לכל תגובה. מתנצל מראש, אני יודע שכבר שאלתי פעם. אבל אז קיבלתי תשובה קצת כללית. אני מעוניין לקנות כרטיס שיאפשר לי לבצע עריכת וידאו במחשב האישי (גם וידאו דיגיטלי אבל בעיקר אנאלוגי) איזה כרטיס היית(ם) ממליצים לי לקנות? אם אפשר, ללכת מהטוב ביותר לכיוון מטה תוך פירוט מקסימלי אפשרי?
 
זהו התקן דיסק קשיח נייד -אליו ניתן

להוריד קבצים מכרטיסי הזכרון.קיים בנפחים מ10 ג'יגהבייט ומעלה.
 
לעריכת וידיאו-לפורום 'הפקה בוידיאו'

מספרו 748
 

Wainshtein Lev

New member
אני שואל שוב, כי בפורום עריכת וידאו

או שלא יודעים או שלא רוצים לענות. ואילו כאן טד ענה לי בעבר הלא רחוק, אם כי עכשיו, ממש בשלבי ההכנה הרצינית לקניה, אני צריך תשובה יותר מפורטת, אם ניתן.
 

ted

New member
קודם תגדיר תקציב ומטרה

אח"כ אפשר לחפש משהו מתאים. טווח המחירים נע בין 100 דולר ל 2000.
 

Wainshtein Lev

New member
OK, אז בוא ננסה

מטרה: הפיכת כל הג'אנק VHS המשפחתי בבית לVCD או MPEG תוך שיפור כלשהו ועריכת קטעי מעבר. לא היסטרי, משהו פשוט אבל נחמד. יש לי משפחה חולה על צילומי וידאו, מקליטים הכל. וגם מוציאים מידי פעל להסתכל, וזאת הבעיה כי וידאו מתקלקל ואז קשה מאד עד בלתי אפשרי לשחזר. אז מחזיקים הכל בשני עותקים. וחשבו כמה מקום זה תופס. ועדיין אין בטחון שלא יהרסו שני העותקים. חוץ מזה אני רוצה ללמוד לשחק עם זה. תקציב? 100$ נשמע טוב. 200$ סביר. מעל זה אני לא אלך. תודה מראש. לב.
 

ted

New member
בתקציב הזה הייתי הולך על כרטיסי ATI

RADEON ממשפחת ה 9000 עם אפשרות ה(VIVO (VIDEO IN VIDEO OUT שהוא גם כרטיס גרפי טוב.
 
חבל שכך.לא זו המטרה.בכולופן - שאל

איפה שיכול - כדי לקבל תשובות - זו המטרה הסופית - למעשה - וחשבתי שאני מפנה ל'פורום מתמחה'.עימך ה
 
למעלה