שאלה

Arnavoth

New member
שאלה

חוץ מתעודת זהות, יש משהו נוסף שאני צריך לעשות לפני שאני מתחיל לקחת שיעורים?

Ibiza1800

New member
להיות בן 16 וחצי

ולהוציא טופס ירוק שכולל בדיקת רופא ובדיקת עיניים...

pure_as_fire

New member
כן

אתה צריך לעשות תטופס הירוק שעליו יש בעצם את ההחתמות שעשית בדיקות הטופס הזה הוא הרישיון שלך ללמוד, ומתישהו תופיע עליו גם החותמת שעשית תאוריה ועברת.

ממש לא!!../images/Emo41.gif כנס לכאן...

ממש לא צריך להוציא טופס ירוק, ולעשות בדיקות לפני שמתחילים ללמוד! מאיפה הבאת את השטויות האלו? אני התחלתי ללמוד אצל המורה שלי לפני שידעתי מה זה טופס ירוק, והוצאתי את הטופס ועשיתי בדיקות רק שהייתי בשיעור ה-3 בערך וגם זה רק בגלל שהוא לחץ עלי לסיים עם התיאוריה! ברור שמתישהו הוא יצטרך לעשות תיאוריה ולהוציא תטופס וכל השטויות... אבל הוא לא חייב את זה בשביל להתחיל ללמוד אצל מורה! וחוץ מזה, לבן אדם ששאל את השאלה... אתה גם לא צריך תעודת זהות בשביל להתחיל ללמוד, פשוט בחר מורה, תקשר אליו, תגיד לו שאתה רוצה להתחיל ללמוד... תקבע שיעור ותתחיל ללמוד, הוא כבר יסביר לך את כל מה שאתה צריך לעשות (בדיקות, טופס, תיאוריה....) אז שיהיה בהצלחה, ואל תילחץ, ותחזור לשאול עוד שאלות מתי שתרצה!

הקפצה! חבל לבלבל את הבן אדם סתם!

כדיםכידכםדכיכהימדםועכי'קםר'כמדגםהדגםכיכןדגיעוםדג

RT30

New member
אני לא בטוחה...

אני חושבת שמבחינת החוק אתה חייב לעבור את כל הבדיקות בכדי שידעו שאתה כשיר לנהיגה... למרות שגם אני התחלתי ללמוד בלי הטופס הירוק, כעיקרון זה אפשרי אבל אני לא בטוחה שזה נכון מבחינת החוק... תתקשר למורה שאתה מעוניין ללמוד אצלו ותשאל אותו אם אתה צריך להוציא טופס ירוק וישנם מורים שדורשים גם תיאוריה לפני שמתחילים... בהצלחה!

איילפ

New member
תגובה לשחף המורעל (והטועה)

מבחינת החוק חייבים לעבור את כ-ל הבדיקות ולקבל חותמת משרד הרישוי לפני השיעור הראשון!. מה שהמורה שלך בוחר זה עניין אחר, אבל אני יודע את זה בתור עובדה, אם שוטר תופס את המורה מלמד ללא הטופס הירוק חתום - המורה חוטף קנס רציני, ואולי אפילו שלילת רשיון לימוד. רוב המורים (כולל שלי) מעבירים איזה שיעור או שניים בלי הטופס, אני נסעתי להכנת הטופס בשיעור הראשון, בדיקת העיניים בשני והטופס הוחתם בסוף השיעור השני. לפני שאתה מגיב על משהו, פעם הבאה תבדוק אם אתה באמת יודע את התשובה.

pure_as_fire

New member
אני מקווה שראית תהודעות

ותחשוב קצת בהגיון למה שבן אדם יתחיל לנהוג בלי בדיקות לפני (זה שיש מורים שמרשים זה בעיה שלהם) לפני שאתה מתחיל לעשות משהו חשוב כמו נהיגה וזה דבר שיכול לסכם חיים אמורים לדית אם אתה כשיר לזה או לא גופנית\נפשית. קצת היגיון, הטופס הירוק הוא רישיון הלמידה לנהיגה.

Subil

New member
שאלההה

מה זה אומר שהמורה שלי עבר מבית ספר אחד לנהיגה לבית ספר אחר?

Superdror

New member
כל מורה משתייך לבית ספר לנהיגה

שדרכו הוא מגיש את התלמידים לטסט וכו'. זה שהמורה שלך עבר בית ספר , זה לא אמור לשנות כלום עבורך, זה עניין של המורה שלך, אבל כמובן שאני לא מורה לנהיגה, אז קבל את דבריי בערבון מוגבל. דרור.

למעלה