שאלה

shiray

New member
ניקול שיחקה את

ד"ר צ'ייס מרידיאן נדמה לי.... בסרט באטמן לנצח. הדמות התורנית שבאטמן מתאהב בה...

זאת

פרח רעיל (הזאת הרעה אם התלבושת הירוקה והשיער הכתום)? פשוט לא ראיתי את הסרט הזה

shiray

New member
לא...

ניקול משחקת את הטובה בסרט... אבל ראיתי את הסרט רק פעם אחת כשהיה בערוץ 22 ככה שאולי יש פה מישהו שיידע יותר ממני על הדמות של ניקול בדיוק... אם אני לא טועה הדמות שלה היא זו שאוהבת את באטמן ובאטמן אוהב אותה ואז חוטפים אותה והוא בא להציל אותה....

Padme Amidala

New member
יש לי את זה בוידאו...

ואני חושבת שבימים הקרובים אני אכתוב מאמר על הדמות של ניקול שם...

MCRulz Liron

New member
את לא טועה

ד"א, היא הדמות הראשונה שנישקה את באטמן בחליפה. היא נראתה מדהים בסרט הזה!

shiray

New member
היא נראית מדהים בהמון סרטים

בעיקר כי... היא פשוט נראית מדהים... מה שכן- היא רק נהיית יותר יפה עם השנים שזה מפחיד... זה לא אמור להיות ככה!!!! בכל אופן מהסרטים היותר ישנים שלה אהבתי את המראה שלה בבכוונת זדון, בקסם מעשי ובעיניים עצומות לרווחה אם זה נחשב לאחד הסרטים הקצת יותר ישנים שלה... האא וכמובן שגם בבאטמן לנצח... אבל הדמות שלה שם כזאת שטחית שזה עצוב! בעיקר לפמיניסטית אינטיליגנטית כמוה

Padme Amidala

New member
לירון!!! חזרת!!

איפה היית כל הזמן הזה?!
ותקראו את המאמר שכתבתי על הדמות שלה...

shiray

New member
קראתי!

ואני מסכימה לגמרי עם מה שכתבת... וואיי מעניין איך אמא שלה הגיבה לסרט (אמא שלה היא פמיניסטית מאוד ידועה באוסטרליה... משהו כמו מירב מיכאלי שכזאת אבל שלא יושבת על שולחנות) ולירון, גם רציתי לשאול אותך אבל בהתחלה לא שמתי לב למי שכתבה את ההודעה ואז כבר חשבתי שזה יהיה תקוע כזה לשאול איפה היית... אז, איפה היית?!?!?!

MCRulz Liron

New member
חחח סורי בנות, איזה חמודות ששמתן לב

הייתי פה ושם...! לא משהו מיוחד, פשוט הרבה תכנונים, סידורים וכד'! אני אשתדל לעשות ביקורים תכופים יותר! ד"א - מסכימה איתכן בקשר לסרט, בהחלט הסרט הקיטצ'י ביותר שהיא עשתה, נעמה - המאמר שלך ממש הצחיק אותי!!! אבל אתן חייבות להודות שהיה בו [בסרט] משהו כיפי, והדמות שלה היא בכל אופן ד"ר, ולא סתם גרופי. וחוץ מזה, יש לי סנטימנטים אישיים פה... זה הסרט הראשון שלה שראיתי אי פעם בקולנוע... חחחחח

Padme Amidala

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

האמת היא שזה גם הסרט הראשון שלה שראיתי, אבל לא ראיתי אותו בקולנוע... והיא באמת מדהימה שם!אבל לפי דעתי שירה צודקת, היא באמת נעשית יפה יותר עם השנים... זה מדהים שבגיל 36 היא נראית בת 26!

למעלה