שאלה

שאלה

ממש לא בא לי לפתוח את הנושא שוב אבל... אחרי שהשידורים החוזרים יגמרו מה יהיה? נשנה את הנושא לפורום הלהקה? ואם נגורש ממערכת תפוז
? מה יהיה על הסרטים בכיכובו של איציק הסקסי? ועל התמונות של מדונה, אבריל ודודידו?

אני חושב שכבר אפשר לשנות../images/Emo16.gif

את שם הפורום ל- "רק בישראל ו'הלהקה'"...
ניר

../images/Emo4.gif

אני סומכת על אורנה שאת העבודה שלה על 'הלקה' היא תעשה טוב, והרבה יותר מסתם טוב. אבל אתם בונים על התוכנית הזאת יותר מדיי. לשנות את השם עכשיו לפני שראינו במה מדובר זה סתם מיותר, אי אפשר לדעת מה יקרה ואיך התוכנית תצא.

לא רק לתוכניות מצויינות מגיע ../images/Emo16.gif

פורום, גם לתוכניות טובות, בינוניות ואפילו בינוניות מינוס.
ניר

זה לא העניין

יכול להיות שרובנו פשוט לא נאהב את התוכנית. טוב לא משנה- אתי סיכמה את העניין (כעמט) כמו שצריך.

PopPy

New member
אני אמרתי את כבר בעבר ואני אגיד

את זה שוב - לתפוז אין אינטרס לגרש קהילות. פורום נסגרים כי אין בהם חיים, אין הודעות ובעצם אין עניין בהם - אז לאף אחד לא אכפת שהם נסגרו.. כל עוד אנחנו כאן, אני לא מאמינה שיבואו לגרש אותנו עם מטאטאים.. אני יודעת על כמה פורומים של סדרות שנגמרו לפני שנים ועדיין קיימים ופעילים, פורום "גולשים בזמן" לדוגמא - לאחרונה הסתיים השידור החוזר המיליון של התוכנית בערוץ הילדים ואנשים עדיין כותבים שם.. אם נאהב את התוכנית החדשה של אורנה - אני לא רואה סיבה שלא נהפוך להיות רשמית הפורום של "הלהקה" או אפילו פורום מעריצים לאורנה בנאי. הדברים האלה עדיין לא נידונו עם הנהלת תפוז כי רב"י עדיין משודרת בש.חים, ואני לא מבינה למה הנטישה ההמונית.. יש שידורים חוזרים (אתם יודעים שקיימים פורומים בתפוז שהפורום שלהם נפתח רק אחרי שהתחילו ש.חים לסדרה?!) ועוד לא דנו בתוכניות האלה כי העונה הרביעית שודרה לפני שהפורום נפתח, בקרוב עולות לא אחת אלא שתי תוכניות חדשות של אורנה - אחת קומית ואחת דרמטית, ואני בטוחה שכולם מצפים לדעת על מה ארז עובד בערוץ 10.. עוברת על הפורום תקופה קצת יבשה, זה קורה בפורום הטובים ביותר והחופש גם משפיע (יש פורומים שצומחים בחופש הגדול, ויש כאלה שמתים בתקופה הזו..). אבל ביחד נשרוד ולחוד ניפול! (?!?!?)

ועוד לא נולד ה@#$@ שיעצור../images/Emo16.gif

את פורום רב"י.
הממ, אני חושב שארז טל יגיע לערוץ 10 רק בסביבות אוקטובר, אם בכלל... נ.ב.- בספט' שנה הבאה מתפרסם מכרז חדש לערוץ 2 (לתקופה של 10 שנים), מה שאומר שיש סיכוי שלפחות אחת מהזכייניות לא תשדר יותר.
ניר

PopPy

New member
כבר ציינתי שאני לא אתנגד למעבר

של קשת לערוץ 10 יחד עם פספוסים ויאיר לפיד של רשת, נכון? במצב כזה ערוץ 10 יהיה ה פייבוריט שלי..

לא מעבר של קשת, ../images/Emo16.gif

החלפה של הזכיינים של ערוץ 2. אם אני לא טועה, מותר ל-2 מהזכיינים לרוץ ביחד למכרז. ואם ערוץ 10 יחיה יהיה זכיין אחד, אם הוא ימות יהיו 2.
ניר

PopPy

New member
ועכשיו בעברית?

הכוונה שגם קשת ורשת יוכלו לרוץ יחד כזכיינית אחת, לדוגמא?

בדיוק. ../images/Emo16.gif

אם ערוץ 10 יחיה- את ערוץ 2 תפעיל זכיינית אחת, שתזכה במכרז (שיכולה להיות גם רשת וקשת, ביחד.), ואם ערוץ 10 לא יחיה- יהיו בערוץ 2 שני זכיינים (למשל: קשת ורשת, טלעד.).
ניר

אני מזחק את דבריה של אתי...

העקרון מאוד פשוט. בעקרון, אם יהיו כאן חיים ענפים, אף אחד לא יבוא ויגדע אותם. אם לא יהיה כאן חיים, סביר להניח שלא תהיה הצדקה לפורום. מצב השידורים הוא מהותי, אבל הוא לא הכל. משמעותי יותר מצב הפורום

עמיתוש

New member
הקיצר חרירה,

האנשים שנשארו לכתוב פה אחרי סיום התוכנית (שזה אני, את, עמוס, אטי ואתי בע"מ, אבי, מאורי, ניר ועוד כמה שכותבים מדי פעם, זוהר [היא עדיין כותבת כאן?
] ועוד הרבה שרק קוראים ועוד ששכחתי) צריכים להשאיר את הפורום בחיים לפחות עד תחילת התוכנית של אורנה. אז... clear! *שם שתי אלקטרודות חשמליות על החזה השקסי של הפורום*.. תמיד רציתי לעשות את זה
.

אני נעלב קשות !

אני לא פה שלושה ימים ואתם לא זוכרים את אור,אור האדום ואטא6טט ???

עמיתוש

New member
נצלו"ש מיני ../images/Emo32.gif

אתם זוכרים את היונים בתוכנית האחרונה?
.. בכל מקרה, היום חזרתי מהסופר הולך לי עם כמה שקיות ששוקלות 80 טון, ויונה חירבנה בדיוק על הבמבה! חחחח אם כמה שזה מגעיל, נקרעתי מצחוק.. ובמיוחד נזכרתי בפחד שלי מהיונות שם שיחרבנו עליי..

למעלה