אני אמרתי את כבר בעבר ואני אגיד
את זה שוב - לתפוז אין אינטרס לגרש קהילות. פורום נסגרים כי אין בהם חיים, אין הודעות ובעצם אין עניין בהם - אז לאף אחד לא אכפת שהם נסגרו.. כל עוד אנחנו כאן, אני לא מאמינה שיבואו לגרש אותנו עם מטאטאים.. אני יודעת על כמה פורומים של סדרות שנגמרו לפני שנים ועדיין קיימים ופעילים, פורום "גולשים בזמן" לדוגמא - לאחרונה הסתיים השידור החוזר המיליון של התוכנית בערוץ הילדים ואנשים עדיין כותבים שם.. אם נאהב את התוכנית החדשה של אורנה - אני לא רואה סיבה שלא נהפוך להיות רשמית הפורום של "הלהקה" או אפילו פורום מעריצים לאורנה בנאי. הדברים האלה עדיין לא נידונו עם הנהלת תפוז כי רב"י עדיין משודרת בש.חים, ואני לא מבינה למה הנטישה ההמונית.. יש שידורים חוזרים (אתם יודעים שקיימים פורומים בתפוז שהפורום שלהם נפתח רק אחרי שהתחילו ש.חים לסדרה?!) ועוד לא דנו בתוכניות האלה כי העונה הרביעית שודרה לפני שהפורום נפתח, בקרוב עולות לא אחת אלא שתי תוכניות חדשות של אורנה - אחת קומית ואחת דרמטית, ואני בטוחה שכולם מצפים לדעת על מה ארז עובד בערוץ 10.. עוברת על הפורום תקופה קצת יבשה, זה קורה בפורום הטובים ביותר והחופש גם משפיע (יש פורומים שצומחים בחופש הגדול, ויש כאלה שמתים בתקופה הזו..). אבל ביחד נשרוד ולחוד ניפול! (?!?!?)