שאלה...

shiri4886

New member
שאלה...

מתי בערך ניגשים לטסט פנימי... ומתי המורה אמור לדבר עם התלמיד על פנימי....? (אני מדברת על ממוצע...אני יודעת שאצל כל אחד זה שונה...) אני עוד לא עברתי ת'מינימום אבל קרובה מאוד...והמורה עוד לא דיבר איתי על פנימי , למרות שהוא שיבח אותי שאני נוהגת טוב היום בשיעור...

התשובה שלי היא:

את ניגשת לטסט פנימי כאשר את ממש שולטת ברכב. הכוונה היא שהמורה רואה שאת נוהגת ממש טוב ואין לו כמעט מה להעיר אם בכלל. טסט פנימי נעשה ע"י מורה בית הספר לנהיגה ואם את עוברת אותו את מוכנה לגשת לטסט האמיתי. טסט פנימי מגישים ממש קרוב לקראת הטסט כשהמורה שלך רואה שאת ממש נוהגת טוב. אז שיהיה לך בהצלחה!

shiri4886

New member
יענו , ....

זה מוזר אם מגישים מישהו לטסט פנימי בשיעור 30-35? כי אני שמעתי שאנשים ניגשו אפילו לפני 28...ואני קצת לפני 28 וממש לא מרגישה מוכנה...למרות שהמורה כן אומר לי שאני נוהגת טוב... מתי פחות או יותר רוב האנשים ניגשים לפנימי? מעל 30?

לא יודע שירי....

המורה שלך יגיש אותך לטסט פנימי ברגע שיראה שאת נוהגת מעולה ואז מספר שיעורים אחר כך יגיש אותך לטסט.

M o l

New member
זה אינדיבידואלי,

כמו שיש אנשים שעוברים טסט ראשון אחרי 28 שיעורים ויש כאלה שעוברים בראשון אחרי 40 שיעורים. אותו דבר עם הטסט הפנימי, אם מישהו מוכן לפנימי בשיעור 28 עושים לו מוקדם, מי שלא מוכן מחכה עוד קצת. זה ממש לא קבוע. אני הוגשתי לפנימי 4 ימים לפני הטסט. בשיעור 28. אני מכיר גם כאלה שהוגשו הרבה לפני הטסט לפנימי, אז אין צורך להלחץ מזה סתם, מתי שיגישו יגישו, אם את לא מוכנה תתאמני עוד קצת ותעברי בהצלחה :) בהצלחה

M o l

New member
../images/Emo26.gif תיקון:

"אני מכיר גם כאלה שהוגשו הרבה לפני הטסט לפנימי" - הכוונה חיצוני

למעלה