שאלה

REAL boy

New member
שאלה

אני גולש בודיבורד,ויש פעמים שקשה לי להגיע לנקודה הזאת שמחכים לגלים למעלה כי קצת קשה לי לעבור את הגלים עם בוגי. אני מנסה לעבור עם דק דייב או איך שלא אומרים את זה ואני לא ממש מצליח הבוגי מציף אותי וכול הקצף של הגל הופך אותי או מחזיר אותי אחורה... למישהו יש פיתרון??????

פשוט תתאמן על הדאק דייב הזה

הקטע הוא שלוקח זמן עד שעושים דאק דייב הכי איכותי ואז עולים יותר בקלות למעלה אז פשוט תדחף תקצה של הבוגי כמה שיותר עמוק ואז עם הברך תדחף חזק למטה ותצלול... חשוב שלפני שאתה צולל תחתור קצת כדי שהבוגי "יזרום מתחת לגל" וחשוב שאחרי שסיימת תצלילה תתעשת מהר ותמשיך לחתור מהר או עם הידיים או עם הסנפירים... תלוי במה אתה משתמש.

REAL boy

New member
אני גולש בלי סנפירים בינתיים..

אני יתחיל עוד כמה זמן עם סנפירים כי בינתיים אין לי..ותודה למי שענה לי אני אנסה את 2 האפשרויות תודה! ורק רציתי להגיד לכם שאתמול הבאתי את הצינור הראשון שלי בבוגי!אם אתם רוצים תאמינו אם לא אם תאמינו! זה היה איזה צינור של 3 שניות אבל בסוף התהפכתי כי בגלל שזה הצינור הראשון שלי אני לא ממש יודע איך להסתדר שאני בפנים..טוב תמיד יש פעם הבאה!זאת הרגשה טובה שאתה בתוך צינורררר!!!!בטוח כולכם כבר מרגישים את החוויה הרבהההההה לפניי..=]

REAL boy

New member
חחחחחח

אני לא ממש רוצה לעבור לגלשן..ניסיתי כמה פעמים על גלשן אבל פשוט לא הולך לי אני בקושי מצליח לעמוד..ובכלל אני מתכוון לקחת את העניין של הבוגי ברצינות עכשיו..יעני עם תרגילים וכול זה..זה גם יותר כיף לדעתי עם בוגי...יש לי איזה בוגי ב-200 שקל ממגה ספורט משהו חצי מקצועי כזה..בקרוב אולי אני קונה מקצועי יד שניה...

חחחחח אתה מדבר כמו שאני דיברתי

חבל לך על הזמן גם אני בפעמיים הראשונות אחרי שעברתי לגלשן מבוגי אמרתי לעצמי כנראה גלשן זה לא הקטע שלי.. אבל המשכתי ואחרי שלמדתי סוף סוף לשלוט בגלשן על הגל ולשחק איתו בכיף אין יותר כיף מזה... בוגי זה חרא לעומת גלשן

בעצם זה לא חרא

זה בדיחה גרועה לעומת גלשן זה משחק לילדים קטנים... חוץ מזה בוגי תגלוש או בחורף בגלים הגבוהים או בחו"ל בגלים גבוהים.. לגלוש פה בוגי זה בדיחה גרועה !

REAL boy

New member
חפיף...

אולי אני אנסה ברצינות כמה פעמים לגלוש עם הגלשן שלי...אולי זה באמת יותר כיף לאדע...בינתיים בוגי זה הכי סבבה שבעולם הכי קל לתפוס איתו צינורות זה משהו כיףףףףף!!!!!!

למעלה