שאלה...

• פותח הנושא S 13
  • פורסם בתאריך

S 13

New member
שאלה...

היום עברתי תיאוריה ראשונה (מזל טוב לי...) וחבר שלי אמר לי שהתשלום של האגרה לתיאוריה כולל גם את התשלום לטסט הראשון, רציתי פשוט לדעת אם זה נכון?... ועוד משהו... הקבלה של התשלום צריכה להישאר אצלי או אצל מי שבדק לי את התיאוריה, כי מי שבדק לי את התיאוריה לא החזיר לי אותה.

עו מר 5

New member
זה נכון

אבל כמובן שאתה צריך לשלם למורה על העמדת הרכב לטסט.

Matan G

New member
סקר קטן... -מסקרנות-

כמה המורה שלכם לוקח על העמדת הרכב לטסט? בחדרה טווח המחירים נע בין 220 ל300 ש"ח, הייתי רוצה לדעת כמה זה עולה במקומות אחרים אם אפשר

עו מר 5

New member
250 ש"ח זה מה שחברים שלי

שילמו. אבל יש לי משהו יותר מדי מסריח פה, הרי על מה מורה לוקח כל כך הרבה כסף להעמדת הרכב, בזמן של טסט הוא מפסיד כולה שיעור אחד שהוא יכול לתת לתלמיד אחר. סתם סחיטה של המורים.

SDRules

New member
"העמדת הרכב לטסט"??

משלמים על זה?? לא ידעתי..
ועוד משהו.. אתמול הלכתי לשלם לתיאוריה, שילמתי 113 לתאוריה ועוד 120 ש"ח לאגרה (90 ש"ח) + בדיקות עיניים ומילוי הטופס הרפואי (30 ש"ח), ביחד זה יצא ששילמתי על הכל 233 שקלים.. זה נראה לכם בסדר?

SDRules

New member
האאא ועוד משהו...

אני יכולה לגשת לתיאוריה מתי שאני רוצה, או שזה מוגבל בזמן מהרגע ששילמתי?? ו.. אני יכולה לגשת לתיאוריה לפני שאני עושה בדיקות עיניים ומילוי הטופס הרפואי ע"י רופא?

את יכולה לגשת לתאוריה....

מהרגע ששילמת ועד שנתיים אחרי נראה לי... את חייבת למלא את הטופס הזה קודם כי בתאוריה הם חותמים לך שם על הטופס אם עברת או לא...ובכל אופן תמלאי אותו קודם! בהצלחה! מתי את ניגשת לתאוריה? אני יכול לתת לך טיפים...

כן...יצאת בזול אחי!

מתי אתה ניגש לתאוריה? אני יכול לעזור לך אם אתה צריך משהו... אני עברתי היום תאוריה בפעם ראשונה!

SDRules

New member
חחח חפיף.. :))

אני כבר אמורה לגשת.. אני שיעור 17!!! מתישהו שבוע הבא כנראה.. :)

אני עברתי היום...רוצה לשאול משהו?

יש לך שאלות על משהו בקשר לתאוריה? מאיפה את? אולי חיפה?

SDRules

New member
ממש לא חיפה...

נס ציונה! דיי רחוק.. :)) אין לי ממש שאלות, אני פשוט צריכה לשבת עם הספר.. ואין לי תחת לזה!:)

למעלה