שאלה

annagr

New member
שאלה

בהתחלה של השיר וויש יו וור היר, יש אנשים או איש שמדבר/ים ואחכ מתחיל השיר עצמו. מה הוא / הם אומרים?

edlessme

New member
תשובה חלקית

זה לא איש... זה איש ואישה (אנשים... כן..) שנישמעים כמו משהוא מוקלט.. אני ניסיתי להבין מה הם אומרים...voila "______ _____ ____ remains merciful(?)" "_ow will you dare(?) _____" ואז הבן מברבר עוד משהוא...[ כמובן שכל מה שכתוב פה הוא הנחה.. אני סתם כותב לפי שמיעה...

Miss CB

New member
אממ

חחח כן מסרים של כת השפן, למי שמכיר את העמוד המצחיק הזה... "יש לנו סניפים ב40 מדינות, בכל מדינה כ200 סניפים... *סניף סניף*"
יש גם קטע דיסבור כזה גם בis there anybody out there לא?

ThePiper

New member
paul is dead!!

בהמון שירים של הפלוידים יש דו שיחים שונים ומשונים, בדרך כלל הם חסרי משמעות, כמו ההקלטה של האנשים בדארק סייד. אבל לחלקם יש משמעות, כמו בפתיחה של כמה שירים בחומה, הם מסרים סודיים (בסגנןו פול מת), לא נראה לי שמה שהם אומרים בהתחלה ממש משנה, זה מוסיף מן אווירה מוזרה ומסתורית לשירים. מה גם שהם לא טרחו לפרסם את המונולוגים האלה בחוברת של האלבום. אולי הם פשוט ניסו למשוך את תשומת לב ואת תשומת אוזנו של המאזין לשיר. NP- are you ready eddy? - ELP

אופיר 3

New member
לפי מה שאני יודע

הרעיון בהתחלה של השיר הוא ששומעים מישהו מעביר תחנות ברדיו ומחפש משהו טוב לשמוע ,וכשהוא מגיע לשיר wywh הוא עוצר , לא נראה לי שלמילים בדרך יש משמעות מיוחדת.

נימרודל

New member
כן...

קראתי בפלוידאוזאורוס, שזה בערך מה שהם עשו הם כאילו העבירו תחנות ברדיו, יכול להיות שבלי קשר לשיר, סתם, לא יודעת אותי הקטע הזה קצת מפחיד...

למעלה