שאלה...

avi real

New member
שאלה...

אני מתנצל מראש אם זה שאלתה שנשאלת הרבה חיפשתי בארכיון ולא מצאתי תשובה עלייה לפני כחצי שנה שנה בערך נפתחה בת"א חנות שמוכרת רק אלבומי פרוג' והשאלה היא איפה החנות הזאת ?? אה וגם מה סידרי הגודל של המחירים שם? תודה

עמית ע

New member
אני מניח שאתה מתכוון ל-"קצת אחרת"

החנות נמצאת ברח' דיזנגוף 93, ויש בה גם מבחר נאה של פסיכדליה. סדרי הגודל של המחירים דומים לעלות הזמנה באינטרנט.

begone

New member
הטלפון של קצת אחרת

035277562 בהצלחה (אני לא עובד שם - סתם לקוח מרוצה מאוד, שכבר הוציא שם כמה מאות שקלים)

HelterSkelter1

New member
גם אני../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif

לקוח מרוצה (מאוד) שהוציא שם כבר כמה מאות שקלים
האימייל הוא: [email protected] לנוחיותך.

popoz

New member
אם כבר אז 2 שאלות

1. יש להם אתר לקצת אחרת? 2. איפה אני יכול למצוא בארץ חנות של דיוידי\וידאו (עדיף דיוידי) עם הופעות ברמה טובה? לא בריטני ואנסינק...כדאי משהו כמו פרוג...

HelterSkelter1

New member
אם כבר אז 2 תשובות

1. לא, לצערנו. חשבתי באמת להציע להם \ לשאול אותם למה אין להם אתר... 2. בקצת אחרת יש מבחר נאה של דיוידיים, ויש שם גם פרוג. בטח גם באוזן השלישית יש, אבל לא בדקתי.

HelterSkelter1

New member
ושאלה

אורי, אתה מתכוון להזמין את אפילוג מהאתר של אנגלאגארד? צור קשר ב [email protected] אני מציק לך בעניין כי היו לי בעיות עם ההזמנה דרך האתר
נקווה שנסתדר

begone

New member
מפתיע איך הכל מתקשר לאותו נושא

קניתי את אפילוג במחיר מלא מ'קצת אחרת', בתשעים שקלים. וזאת למרות שהיה לי את הצרוב בבית - עניין של חוב ריגשי
אני מקווה מאוד שלא הזמנת עותק אחד בשבילי!

HelterSkelter1

New member
מפתיע

גם אני קניתי את אפילוג במחיר מלא מקצת אחרת, 89 ש"ח (הגירסא הדהוייה). אבל, "אמא, אני רוצה היבריס!" באסה

HelterSkelter1

New member
מסתבר

שהלייבל הזה די קטן, בערך 2-3 אנשםי (כמו מיו
), והם בחופשה. הם יענו לאימיילים רק מיום רביעי או חמישי הבא. ~לא יכול לחכות~

begone

New member
ממליץ לחכות

היבריס יגיע גם לקצת אחרת בעוד כמה שבועות. אגב, בספטמבר ייצא לאור החדש של ת'ינקינג פלייג. אולי שווה להוציא את הכסף עליו במקום......

HelterSkelter1

New member
לא לא לא...

אני אקנה את היבריס גם אם הוא יעלה 150 שקל ויגיע לחנויות בארץ עוד חודשיים
ואתה אומר ת'ינקינג? ההרכב מאין אקטרמיס נשאר? האם הזמרת (ששכחתי את שמה כרגע - דברה משהו לא?) גם תשיר באלבום? אוקי, אז אני אקנה את שניהם... לא חייבים להתפשר כל הזמן, נכון?

begone

New member
אני רואה שיש לך הרבה כסף...

אין לי מושג איך ת'ינקינג פלייג נראים היום, אבל אני מצפה לאלבום משובח, בין השאר בגלל שלקח המון זמן לסיים אותו.

HelterSkelter1

New member
הרבה?

לא, אין לי הרבה (לצערי). אבל פתאום, שזה מגיע ל קניית דיסקי פרוג, אז אני מנסה שיהיה כמה שיותר

avi real

New member
מממ תודה

הייתי שם היום (ואוו כמה דיסקים :) ויצאתי משם עם Queensryche -Empire חבל שלא היה לי עוד כסף :/ חיפשתי שם את Liquid Tension Experiment ולא היה מישהו אולי יודע איפה כן אפשר למצא אותם?

CallMeCavanaugh

New member
Liquid Tension

אני די בטוח שראיתי את השני באוזן השלישית, ואפילו אם אין אותו שם, אני בטוח שהם יכולים להזמין לך אותו. אני אישית קניתי את העותק שלי (של הראשון. כמו רוב הפרוייקטים של דרים ת'יאטר, אין לי את השני) מ CDNOW, שבינתיים כבר הספיקו להיבלע על ידי אמזון.

למעלה