שאלה

עוזיג

New member
שאלה

אמנם כבר פירסמתי את השאלה הזאת אבל לא קיבלתי מספיק התייחסות: האם לדעתכם יש באמת צורך לקנות את הלונלי פלנט או את הפוט פרינט אם אני נוסע לדרום אמריקה (לתקופה של חצי שנה בערך)?ואם כן אז מה עדיף? דרך אגב ביום רביעי האחרון הזמנתי סופסוף את הכרטיס לדרום אמריקה ומאז אני פשוט מסתובב עם חיוך ענקי-איזה כיף

ohadp

New member
פוט פרינט לדרום אמריקה

קודם כל ממומלץ מאוד לטייל עם ספר. זה מאוד עוזר בדברים הקטנים(איפו לישון מאיפו לוקחים אוטובוס וכו') אני טילתי עם שני הספרים והשתמשתי בפוט פרינט בלבד כך שהמלצתי ברורה. תעשה חיים.

Yo-man

New member
התשובה של אוהד טובה וסופית

הסיבה שלא נענית בתששובות נוספות היא שהתשובה הזו מאוד ממצה ונכונה. אם לא קיבלת יותר תשובות זה אומר שאין ויכוח, לא שאין התייחסות. רבים בדקו את 2 הספרים, ועל הפוטפרינט יש הסכמה קולקטיבית. זה בסדר, יש לך את התשובה ביד. סע לשלום.

Winston

New member
זה מאוד תלוי

אני טיילתי עם הלונלי פלנט וחברה שלי עם הפוט פרינט הפט פרינט הרבה יותר מעודכן אך שינוים קורים כל הזמן. אם אתה מחפש קצת מעבר למדריך, היסטריה בלונלי פלנט עדיפה לדעתי

sela v

New member
מדריכים

אני לא חושב שספר שעולה 200 ש"ח, הוא כזו הוצאה גדולה ביחס למחיר הטיול, וכדאי לקחת אותו במיוחד בשביל לדעת איך להגיע ממקום א' ל-ב', ואיפה ללון. כמובן שתוכל להשתמש בו, גם בשביל להכין את המסלול. בקיצר בשביל המחיר הזה שווה שיהיה לך את הספר. הכי נורא. שמעתי לגבי הספר של לונלי פלנט לאפריקה (כל היבשת), שהוא ספר מאד עבה, ומביא בקיצור על כל מדינה, שהספר לא עוזר הרבה מבחינת עצות, אבל הוא עזר, שלא היה איך להבעיר מדורה

למעלה