שאלה

blue4u2

New member
רינת, אההה....זה פשוט ../images/Emo13.gif

לומדים קצת בחיים - מתעניינים, קוראים, מציצים, בודקים, חושבים, כותבים.......ובעיקר מנסים לעזור.......
-:

R E D E V I L

New member
שאלה

שכבתי עם מישהי לפני כשבוע ללא אמצעי מניעה, ועכשיו התחלתי לדאוג.. אילו מחלות יכלתי לקבל? והייתי כבר מרגיש אם הייתי נדבק?

חתולבל

New member
יש הרבה מחלות שאפשר להדבק בהן

מיחסי מין ללא אמצעי מניעה... ואת רובן לא מרגישים מיד, ובמיוחד הגרועה שבהן - איידס... אם אתה ממש לחוץ אתה יכול לעשות בדיקות לכל המחלות הנפוצות, רק קח בחשבון שאיידס לפעמים לא מופיע בבדיקות עד שלושה חודשים לאחר ההדבקה. מקווה שאתה בריא, ואל תעשה שטויות בפעם הבאה!

blue4u2

New member
רדדביל המודאג ../images/Emo140.gif

אני מקווה שאני לא הולכת להלחיץ אותך...אבל בקיום יחסי מין לא מוגנים ניתן להדבק במחלות מין שונות ומשונות, לא עלינו ולא עליך.....כך למשל: * זיבה - מחלה הנגרמת על ידי חיידק הגונוקוק. משפיעה לרוב על אברי המין אך לפעמים גם על ריריות העיניים, הרקטום והגרון. הדבקה היא כתוצאה ממגע עם אדם מודבק או עם הפרשות שלו. כעקרון לא מתים מזה, ויש טיפול אנטיביוטי יעיל. * הפטיטיס B- דלקת כבד נגיפית. וירוס ההפטיטיס המועבר דרך דם או נוזלי גוף אחרים, כלומר מועבר גם במגע מיני. * הפטיטיס C - וירוס נוסף הגורם לדלקת נגיפית. עלול להיות מועבר ביחסי מין, אך נדיר יותר שזו דרך ההעברה. לרוב מועבר מדם לדם (מחטים, תרומת דם). * עגבת= syphilis. מחלה הנגרמת על ידי חיידק ממשפחת הספירוכטות, השלב הראשון, מאופיין בהופעת שלפוחיות קטנות ולא כואבות על העור או הריריות, עשרה עד תישעים יום לאחר ההדבקה. הנגע יכול להופיע בכל מקום בגוף שהיה מגע עם נגע של אדם חולה, לרוב זה קורה באזור אברי המין. הנגע הופך במהרה לכיב דמי לא כואב. זה מדבק ומבריא לבד תוך עשרה עד ארבעים יום, מה שעלול להטעות שהמצב אינו חמור. השלב השני, מופיע חודשיים לאחר מכן, ומאופיין בתחושת חולי כללית, אנורקסיה, בחילה, חום, כאבי ראש, התקרחות, כאבי עצמות ופרקים, או הופעת פריחה שלא מגרדת, פצעים לבנים שטוחים בפה ובגרון וכו. המחלה מאוד מדבקת בשלב הזה ויכולה להיות מועברת בנשיקה. השלב השלישי, יכול להופיע רק לאחר 3-15 שנים ויותר. מאופין בהופעת גידולים רכים שיכולים להופיע בכל מקום על שטח פני הגוף ובעיניים, כבד, ריאות, קיבה, ואברי הרבייה. זה יכול להיות הסימן היחידי לעגבת שלישונית, אך יתכן גם כאב. רקמות שונות ומבנים שונים בגוף עלולים להנזק ולההרס, כולל מערכת העצבים המרכזית (המח וחוט השידרה), שריר הלב ומסתמיו, אבי העורקים ועוד, מה שעשוי להוביל לפגיעה מנטלית, נכות ומוות. קיים טיפול אנטיביוטי, אך המחלה מדבקת ביותר (גם מגע בחתך קטן בעור עם הפרשות של חולה או נגע שלו), ואם מפספסים את האבחנה או לא מגיעים לטיפול בזמן, הנזק עלול להיות בלתי הפיך. * איידס כמובן (אני מאמינה שאין צורך לפרט....). * הרפס: מחלה ויראלית, מדביק יותר באזור הפנים והפה, או מועבר במגע מיני בד"כ, אך שניהם יכולים לעבור ממקום למקום. המחלה של אברי המין כוללת שלפוחיות כואבות על העור והריריות של אברי המין. לעיתים קרובות מתלווה הפרעה במתן שתן, חום, תחושת חולי כללית, ונפיחות בלוטות לימפה באזור המפשעה. יחסי מין עלולים לגרום לכאב. לא מתים מזה, אך זו מחלה מאוד מאוד לא נעימה שאי אפשר להיפטר ממנה לעולם. נראה לי שעברתי על הרוב?!?!?!!? (מצטטת חלקים נבחרים מאתר שמצאתי בנושא...). סימני המחלות הללו ניתנים לאיבחון ע"י רופא, אם ע"י בדיקה שלו ואם ע"י בדיקות מעבדה. בכל אופן, ובאמת בלי להלחיץ
- זה לא אומר שנדבקת.....אתה יכול להרגיע עצמך בבדיקות דם שתעשה ו......אל תשכח בפעם הבאה, פשוט כל כך - קונדום!!!!!!!!!..... שימוש בקונדום זו הדרך הטובה ביותר למנוע הידבקות במחלות. חשוב לדעת שיש להשתמש בקונדום גם ביחסי מין רגילים וגם ביחסי מין אורלים ואנאלים. בהצלחה וכל טוב

חתולבל

New member
אותי דווקא הצלחת להלחיץ...

(אבל אני לא צריכה לדאוג כי יש לי חבר מקסים ומדהים ובריא....)

blue4u2

New member
זו חלילה לא היתה הכוונה, את יודעת..

אבל אולי לשמוע את זה - יזהיר בפעם הבאה להשתמש בקונדום....
הכוונות טהורות בלבד

qt1

New member
בלי קשר חתולבל , התשובה של בלו

יותר מדי טובה
ויותר מדי מפחידה. אגב , אני מכירה אחת שנדבקה מבעלה בעגבת , אז .... כאילו דאאאאא? מה יהיה? לא נזדיין? ככה , חומר למחשבה אה? LOL

blue4u2

New member
qt התשובה ברורה הרי....

אבל עדיין יש למנוע סכנות מראש בעיקר כשמדובר במין מזדמן/לא קבוע/ לא מוכר וכו'..... לפעמים "זעזוע" מראש יכול להרתיע ולגרום לאנשים לחשוב מראש ופעמיים ופשוט פשוט - לא לקחת סיכונים!!!!!!!!!!!!

blue4u2

New member
וכוונתי היא.....

לא לוותר כמובן על סקס, אבל להשתמש באמצעי מניעה...........

qt1

New member
כשאת צודקת את צודקת ../images/Emo23.gif

ותודה על המידע הרב , על אף גילי המופלג , לא היה לי מושג שהמצב כ"כ מסוכן . ליל מנוחה QT1

qt1

New member
בנות , בנות... רחמנות ../images/Emo13.gif

תגיד , אתה מכיר את הבחורה? זה היה סטוץ? לא היו לכם קונדומים בכיס? בכל מקרה , אם אתה מודאג גש לעשות בדיקת דם , ובעוד 3 חודשים שוב. שמור על עצמך! לילה טוב

שלא על-מנת להפחיד עוד../images/Emo5.gif

להלן רשימת מחלות המין שרצויי להשמר מהן .... 1)זיבה-גונוריאה 2)עגבת-סיפיליס 3)שלבקת-הרפס גניטלי 4)קלמידיה 5)דלקת באגן (pid ) רק בנשים. 6)טריכומונס 7)קונדילומות-יבלות באברי המין 8)מוניליה, קנדידה-פטרת באיברי המין 9)מנדבוצ'קס-כינמת הערווה רוצים עוד אחת למיניין???... 10)"מכת בכורות"...איידס!! אם תרצו אוכל לפרט על כל אחת שמעניינת אותכם/ן כפי שעשתה blue הנפלאה!! עידן

blue4u2

New member
עידן ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif, אני מבינה שהייתי

יחסית עדינה, מה?!?!!

R E D E V I L

New member
בעע..אני הולך למות..

זה היה סטוץ, אבל אני די מכיר אותה.. ואיך להסביר לכם, רציתי לשים קונדום אבל היא אמרה שלא צריך כי היא יומיים אחרי מחזור.. והייתי קצת שיכור אז הקשבתי לה.. ואחרי כמה חדירות שמתי אותו, ואז הוא נקרע כשגמרתי והוצאתי אותו (כן, שמן תינוקות..) וחוץ מיזה גם קיימנו מין אוראלי.. קיצור הלך עליי :(

blue4u2

New member
היי היי - אל תמות ../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

ראשית, כל מה שכתבנו כאן לא נועד להלחיצך, רצית מידע - קיבלת.... שנית - יכול להיות שלא נדבקת ב"כלום"!!! כי הבחורה "נקייה ובריאה".....את זה אולי שווה שתשאל אותה כדי להירגע בינתיים (אני רק מקווה שהיא לא מקיימת יחסים סטוציים שכאלה עם עוד כמה חבר'ה ובאותה מידה מתעקשת שהם לא
ישתמשו איתה בקונדום
....) בכל אופן - מחלות יכולות לעבור גם במין אוראלי, גם במין אנאלי, כמו שכתבתי באחת התגובות הראשונות שלי, אז זה לא מה שירגיע אותך.... בחור צעיר,
- פשוט קח עצמך לקופ"ח שלך ועשה את הבדיקות הנדרשות ואל תבזבז הזמן כדי להירגע!! ובפעם הבאה...אתה יודע....
לקונדום, אל תתבייש להתעקש גם אם "הבחורה אחרי מחזור" (היא התכוונה לכך שהיא לא חוששת מכניסה להריון) אבל כידוע קונדום מונע העברת מחלות!!!!!!!!!! מקווה שאתה בסדר!!!!!!!! מאחלת בריאות

R E D E V I L

New member
תודה על המידע

ושאלתי אותה אחרי והיא אמרה שהיא לא חולה בכלום.. טוב לא חשוב עכשיו. אני צריך ללכת לרופא משפחה לקבל הפניה לבדיקת דם או ישר ללכת לאורולוג?

למעלה