רדדביל המודאג ../images/Emo140.gif
אני מקווה שאני לא הולכת להלחיץ אותך...אבל בקיום יחסי מין לא מוגנים ניתן להדבק במחלות מין שונות ומשונות, לא עלינו ולא עליך.....כך למשל: * זיבה - מחלה הנגרמת על ידי חיידק הגונוקוק. משפיעה לרוב על אברי המין אך לפעמים גם על ריריות העיניים, הרקטום והגרון. הדבקה היא כתוצאה ממגע עם אדם מודבק או עם הפרשות שלו. כעקרון לא מתים מזה, ויש טיפול אנטיביוטי יעיל. * הפטיטיס B- דלקת כבד נגיפית. וירוס ההפטיטיס המועבר דרך דם או נוזלי גוף אחרים, כלומר מועבר גם במגע מיני. * הפטיטיס C - וירוס נוסף הגורם לדלקת נגיפית. עלול להיות מועבר ביחסי מין, אך נדיר יותר שזו דרך ההעברה. לרוב מועבר מדם לדם (מחטים, תרומת דם). * עגבת= syphilis. מחלה הנגרמת על ידי חיידק ממשפחת הספירוכטות, השלב הראשון, מאופיין בהופעת שלפוחיות קטנות ולא כואבות על העור או הריריות, עשרה עד תישעים יום לאחר ההדבקה. הנגע יכול להופיע בכל מקום בגוף שהיה מגע עם נגע של אדם חולה, לרוב זה קורה באזור אברי המין. הנגע הופך במהרה לכיב דמי לא כואב. זה מדבק ומבריא לבד תוך עשרה עד ארבעים יום, מה שעלול להטעות שהמצב אינו חמור. השלב השני, מופיע חודשיים לאחר מכן, ומאופיין בתחושת חולי כללית, אנורקסיה, בחילה, חום, כאבי ראש, התקרחות, כאבי עצמות ופרקים, או הופעת פריחה שלא מגרדת, פצעים לבנים שטוחים בפה ובגרון וכו. המחלה מאוד מדבקת בשלב הזה ויכולה להיות מועברת בנשיקה. השלב השלישי, יכול להופיע רק לאחר 3-15 שנים ויותר. מאופין בהופעת גידולים רכים שיכולים להופיע בכל מקום על שטח פני הגוף ובעיניים, כבד, ריאות, קיבה, ואברי הרבייה. זה יכול להיות הסימן היחידי לעגבת שלישונית, אך יתכן גם כאב. רקמות שונות ומבנים שונים בגוף עלולים להנזק ולההרס, כולל מערכת העצבים המרכזית (המח וחוט השידרה), שריר הלב ומסתמיו, אבי העורקים ועוד, מה שעשוי להוביל לפגיעה מנטלית, נכות ומוות. קיים טיפול אנטיביוטי, אך המחלה מדבקת ביותר (גם מגע בחתך קטן בעור עם הפרשות של חולה או נגע שלו), ואם מפספסים את האבחנה או לא מגיעים לטיפול בזמן, הנזק עלול להיות בלתי הפיך. * איידס כמובן (אני מאמינה שאין צורך לפרט....). * הרפס: מחלה ויראלית, מדביק יותר באזור הפנים והפה, או מועבר במגע מיני בד"כ, אך שניהם יכולים לעבור ממקום למקום. המחלה של אברי המין כוללת שלפוחיות כואבות על העור והריריות של אברי המין. לעיתים קרובות מתלווה הפרעה במתן שתן, חום, תחושת חולי כללית, ונפיחות בלוטות לימפה באזור המפשעה. יחסי מין עלולים לגרום לכאב. לא מתים מזה, אך זו מחלה מאוד מאוד לא נעימה שאי אפשר להיפטר ממנה לעולם. נראה לי שעברתי על הרוב?!?!?!!? (מצטטת חלקים נבחרים מאתר שמצאתי בנושא...). סימני המחלות הללו ניתנים לאיבחון ע"י רופא, אם ע"י בדיקה שלו ואם ע"י בדיקות מעבדה. בכל אופן, ובאמת בלי להלחיץ
- זה לא אומר שנדבקת.....אתה יכול להרגיע עצמך בבדיקות דם שתעשה ו......אל תשכח בפעם הבאה, פשוט כל כך - קונדום!!!!!!!!!..... שימוש בקונדום זו הדרך הטובה ביותר למנוע הידבקות במחלות. חשוב לדעת שיש להשתמש בקונדום גם ביחסי מין רגילים וגם ביחסי מין אורלים ואנאלים. בהצלחה וכל טוב